Benjamins överraskning..

Hej och godmorgon darlings!

Söndag och solen strålar in genom halldörren dom står på vid gavel. Hundarna springer ut och in mellan stekhet utsida och fryskall insida. Basilikan jag har i krukor på terassen har slokat, trots att jag öste på vatten igår natt. Det är varmt här. Sådär galet varmt. När vi la oss igår vid 02 tiden var det 35 grader. ☀️ Men vi klagar inte. Vi älskar värme och sol men jag konstaterar att Emilio klarar av denna värmen långt bättre än jag.

Vi har haft finbesök här, lilla Benjamin..vi har faktiskt just vinkat av honom. Eller han åkte tidigt i morse. Dom lämnar alltid ett sånt tomrum efter sig när dom lämnar. Spelar ingen roll hur länge dom stannar. När dom åker så saknas en bit i både själ och hjärta.

I tisdags när vi skulle hämta upp Bianca’s pojkvän (och nu mera sambo) Philippe på flygplatsen så var Benjamin med på flyget utan att Emilio hade en susning om det. Så vi traskade ut allihop för att välkomna Philippe och när kramandet var över så dök Benjamin upp bakifrån och överraskade en minst sagt förvånad pappa. Herregud så glad han blev. Det var mycket kramar, pussar och blöta, lyckliga ögon.

(Kvaliteten på bilderna är sisådär då dom är print screenade ifrån instastory)

Hungriga.. såklart.. haha.. så var Benjamins önskan att få äta på Giovannis som ligger i hörnan på Saratoga Hotell. Det är en traditionell italienare som vi ofta äter på.

Jag åt tryffelpasta.. mums!

Sen stod handling på listan då vi hade vänner på middag hemma hos oss. Finaste Alexandra Rapaport med familj kom på besök och vi åt en massa charkprodukter, foccacia och sen italienska köttbullar med linguine. Jag hade bakat en hallontårta med mandel. En sån mysig kväll med fina vänner.

Våra hundar som är i perfekt barnstorlek går ALLTID hem. 😍 Alexandra är nu jätteglad över barnen som vill ha likadana. 😂

Receptet på tårtan finns på min instagram.

När våra kära gäster åkt hem satte sig Benjamin vid flygeln och sen spelade vi Benjamins musik så att jag nästan tror att vi väckte hela kvarteret. Bianca och Benjamin dansade, sjöng och allt var precis som vanligt.. haha..

I torsdags blev vi hembjudna till Melina Hultner och pojkvännen Jacob på pool party. Hon var här på Mallorca för att semestra och sköta om sitt pappas hus. Hon är en mycket god vän till barnen. Eller hon är nog mer som en syster. Å det sjuka är att vi känner hennes pappa och bonusmamma. Dock har vi aldrig varit hemma hos dom. Förens nu! Haha.. lite knasigt att vi började besöket där utan pappa Johan och Malin. Vi bjöds på en fantastiskt trevlig lunch med utsikt.

Philippe skötte grillningen.

Jaaa.. all we ever do is eat.. haha..

Lunchen blev till kväll och vi gick såklart till La Perla efter dusch och fix. Vi ville inte riktigt släppa taget om Melina och Jacob så dom tvingade vi med. Barnen har längtat så och har en ständig craving efter pappas mat som faktiskt ÄR bäst på ön. Ja! Jag är partisk men nu har vi testat det mesta här och enligt våra smaklökar så är det så.. haha.. Självklart är smaken som baken..såklart.

Melina var redo för lite La Perla.

Burrata ost med crustini.

Far & son ❤️

Jacob (Nause) & Benjamin

Här en märklig bild men den enda jag hade på Anton som lyckades komma ifrån tidigare ifrån La Perla Santa Catalina där han är mer eller mindre restaurangchef.

Igår vsr Benjamins sista dag och kväll och den spenderade vi på Beach Cluben ASSAONA. Ett jättemysigt ställe i Portixol. Vi solade, badade och åt.. förstås..

Trötta och mätta åkte vi sen hem för att snabbt byta om och åka till Palma för att mysa på stan. (Tack käraste SARA för att du alltid finns och tar hand om våra små vovvar hemma och ser till att dom har det bra när vi flänger omkring.)

En glass på stan, lite shopping och middag på Giovannis (som faktiskt inte alls var bra denna kväll, då dom hade en ny kock, men vi vet och förstår hur svårt det kan vara) Så inga sura miner utan vi åkte till vårt La Perla i Portals istället och barnen åt lite pasta och desserter.

Vi har haft en sån fantastisk vecka med älskade Benjamin. Såå mysigt och härligt att du kom.. käraste skrutt. Fly safe darling! ❤️

Bianca och Philippe är kvar några dagar till och idag ska vi till ett hotell för att sola och bada. Jag föredrar poolen framför stranden alla dagar i veckan ”So I’m happy”…jag vet! Det är kanske knäppt men jag avskyr verkligen saltet på kroppen som stelnar, sanden som fastnar på blöta fötter. Sanden på solsängen, sanden på handduken, sanden på väskan, sanden i väskan. Sandeeeen.. Jag hatar sand! Haha..

Ja.. nu blev ni fullkomligt bombarderade här igen. En mindre roman..sorry..Haha..

Emilio, Bianca och Philippe har powerwalkat i denna 36-gradiga värme. Jag har bloggat och nu har vi ätit äggmackor till frukost. Jag mår så gott att ha dom här. Barnen. Det är inget hem utan dom. Du är redan saknad Benji. Kom snart igen. ❤️

Pussar å kramar till er alla raringar! 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

26 reaktioner till “Benjamins överraskning..

 1. Blir så inspirerad av dig! Alltså wow. Vilken fantastisk människa du är! Älskar ditt instagramkonto! Hur redigerar du dina bilder där mer ram runt bilderna? KRAM

 2. Hej Åsa!
  Vilka härliga bilder!
  Ursäkta en jobbfråga men är precis på väg på en kort tur till Palma och tänkte försöka boka bord på La Perla Santa Catalina, men allt tycks fullbokat under de dagar jag är på plats. Undrar därför ifall det finns några ”extra platser” som släpps i sista stund som man kan köa för. Alternativt komma relativt tidigt och kanske bara ta en förrätt eller en pasta med garanti att inte bli sittandes för länge, och därmed kunna ge plats för gäster som vill äta senare. Reser btw ensam, så en stol räcker! 🙂 Vore som himla trevligt att få möjlighet att IRL ta del av något av allt frestande du delger oss i blogg och på Insta!

 3. Hej!
  Tycker de mönstrade vita tallrikarna ni dukat med utomhus var extremt fina. Vilket märke är dom ifrån?
  Kramar

 4. Hej! Har nyligen hittat din blogg och wow vilken underbar person du är! Otroligt vacker, lyser kärlek om dig, den bilden med dig och Emilio strålar verkligen! Njut av livet 🙂 Tack för att vi får ta del, mat, familj, vackra Mallorca 🙂

 5. Jag kan bara hålla med vad andra skriver om dig. Du har en väldigt speciell utstrålning. Gillar din stil, både vad gäller kläder, inredning och din personlighet verkar vara smashing! Skulle väldigt gärna vilja se mer av ert hus och höra mer omgift du resonerar kring inredning. Tack för en grym blogg och insta!

 6. Nyligen hittat till din fina blogg. Så glad för det, du verkar så himla god och så otroligt vacker du är. Jätte härlig och mysig blogg. Kram

 7. Så mycket underbara bilder, och jag säger det igen… alltså vad fina ni är ihop du och Emilio, så vackra båda två! Match made in heaven!
  Det där med sand och hav håller jag med dig om till 100%, men så är jag lite av en badkruka! 🙂
  Ni ser ut att ha det helt fantastiskt och man blir verkligen glad av att se och läsa! 🙂
  Stor Kram
  Berith

 8. Vilken härlig familj❤️Och allt börjar med den enorma,unika ,fantastiska kärlek som du och Emilio känner för varandra!!
  Vilken förebild du är Åsa, på alla plan.
  Man blir så glad av att läsa din blogg, vilken energi…
  Jag tror att din blogg är starten på något större faktiskt, ett eget program eller ett av Sveriges störta bloggar någonsin.
  Du är speciell❤️

  1. Tack fina Lo!

   Vilka ord! Wow! Vet inte riktigt vad jag ska säga. Du blåste just omkull mig! Haha.. såååå fint och sååå glad jag blev! Verkligen TACK!!! Kramar ❤️

 9. Jag har köpt burrara men vet inte riktigt vad jag ska göra med den.. Förslag ? 😀

  1. Hej Emilia!
   Vi tycker det är godast att bara hälla olivolja och flingsalt på och sen äter man med crustini (finns i matbutiken). Man kan oxå servera den med tomat och färsk basilika. Eller avokado. Eller lägg en klick uppepå en pasta med tomatsås. Väääldigt väldigt gott! 😍

 10. Gud vad du är SNYGG!!! Förlåt för ytlighet men jag kände mig tvungen att skriva det! 🙂 sån stil-förebild. Älskar allt, stilen, håret, ditt flow och utstrålning. Gillar din blogg och insta!! Kram!

  1. Hej Suss!

   Men åh så fin du är! Tack så otroligt mycket! Glad jag blir! Å tack för att du vill läsa! 😊 Kram 💕

 11. åh både du och bianca har ju jämt så fina kläder på er!. Kan du inte börja skriva var dina kläder kommer ifrån :)? Kram!!

  1. Jooo.. jag vet! Jag glömmer alltid. Tänker inte att någon vill ha mina grejer.. haha.. jag lovar att bli bättre på det! Kram 😊

 12. Tycker också sanden är jobbig även on det är underbart att ligga på stranden och blicka ut över havet😎Jag har en kanske underlig fråga och jag förstår om du inte vill svara men hur gör man när man har egen restaurang och en massa vänner kommer för att äta? Bjuder man alltid och låter alla äta gratis?
  Vill passa på att ge tummen upp till dig för att du verkar vara en fantastisk styvmamma!!👍🏼Hade själv en väldigt elak ”sådan” en gång och det var INTE roligt😔Kram

  1. Hej Sara! Ja, fy för sand.. haha.. men havet funkar alltid! ☺️

   Ingen konstig fråga alls.. man bjuder ingenting faktiskt. Eller jo. Alltid på prosecco när dom kommer. Och limoncello efter om dom vill ha. Men maten får dom beställa och välja själva och då även ta notan. Vi är ett företag och måste leva så. Om vi kom till en vän som har en..låt oss säga, skobutik tex, eller datorbutik så får vi inga skor, eller en dator där. Ellerhur.. Det är samma hos oss men många glömmer det och vill nog gärna ha lite gratis. Haha.. Vi kan omöjligt bjuda alla. Då skulle vi sakta men säkert förstöra vårt företag. Men.. Har vi bjudit in, vilket vi ofta gör, så är det annorlunda. Då står vi för allt. 😊

   Jag vet inte om du är vuxen idag.. men vad tråkigt med din styvmamma. Vet du! Jag tror hon var svartsjuk på dig, hon kunde nog inte bättre och förstod kanske inte att det är olika kärlekar. Man får aldrig som ”barn” tänka att det var barnets fel. Dom vuxna har alltid det yttersta ansvaret till en bra relation. Sen hjälper det ju om barnen är fina oxå såklart och drar sitt strå till stacken. Men om föräldrarna och bonusisarna är bra som brukar resten komma av sig själv. Kramar till dig 💕

 13. vilken härlig familj ni har och vilken samman hållning vi har det likadant har alltid haft det i vår familj men det är sällsynt idag så det är så härligt att se att ni också har den sammanhållningen, kram på er!! <3 <3 <3

  1. Ja, viktigt och extremt värdefullt men inte alltid så himla enkelt. Man måste jobba på det. Ellerhur? Ingenting kommer gratis. Så fint att fin familj har det.. grattis. ❤️❤️ Kramar

 14. Mysigt ni har det 💕. Sand – jag förstår dig – hatar också sand. Klippor och gräs går bra om man vill bada i sjön/havet men absolut inte sand.

Lämna ett svar