Site icon ÅSA INGROSSO

Benjamins överraskning..

Hej och godmorgon darlings!

Söndag och solen strålar in genom halldörren dom står på vid gavel. Hundarna springer ut och in mellan stekhet utsida och fryskall insida. Basilikan jag har i krukor på terassen har slokat, trots att jag öste på vatten igår natt. Det är varmt här. Sådär galet varmt. När vi la oss igår vid 02 tiden var det 35 grader. ☀️ Men vi klagar inte. Vi älskar värme och sol men jag konstaterar att Emilio klarar av denna värmen långt bättre än jag.

Vi har haft finbesök här, lilla Benjamin..vi har faktiskt just vinkat av honom. Eller han åkte tidigt i morse. Dom lämnar alltid ett sånt tomrum efter sig när dom lämnar. Spelar ingen roll hur länge dom stannar. När dom åker så saknas en bit i både själ och hjärta.

I tisdags när vi skulle hämta upp Bianca’s pojkvän (och nu mera sambo) Philippe på flygplatsen så var Benjamin med på flyget utan att Emilio hade en susning om det. Så vi traskade ut allihop för att välkomna Philippe och när kramandet var över så dök Benjamin upp bakifrån och överraskade en minst sagt förvånad pappa. Herregud så glad han blev. Det var mycket kramar, pussar och blöta, lyckliga ögon.

(Kvaliteten på bilderna är sisådär då dom är print screenade ifrån instastory)

Hungriga.. såklart.. haha.. så var Benjamins önskan att få äta på Giovannis som ligger i hörnan på Saratoga Hotell. Det är en traditionell italienare som vi ofta äter på.

Jag åt tryffelpasta.. mums!

Sen stod handling på listan då vi hade vänner på middag hemma hos oss. Finaste Alexandra Rapaport med familj kom på besök och vi åt en massa charkprodukter, foccacia och sen italienska köttbullar med linguine. Jag hade bakat en hallontårta med mandel. En sån mysig kväll med fina vänner.

Våra hundar som är i perfekt barnstorlek går ALLTID hem. 😍 Alexandra är nu jätteglad över barnen som vill ha likadana. 😂

Receptet på tårtan finns på min instagram.

När våra kära gäster åkt hem satte sig Benjamin vid flygeln och sen spelade vi Benjamins musik så att jag nästan tror att vi väckte hela kvarteret. Bianca och Benjamin dansade, sjöng och allt var precis som vanligt.. haha..

I torsdags blev vi hembjudna till Melina Hultner och pojkvännen Jacob på pool party. Hon var här på Mallorca för att semestra och sköta om sitt pappas hus. Hon är en mycket god vän till barnen. Eller hon är nog mer som en syster. Å det sjuka är att vi känner hennes pappa och bonusmamma. Dock har vi aldrig varit hemma hos dom. Förens nu! Haha.. lite knasigt att vi började besöket där utan pappa Johan och Malin. Vi bjöds på en fantastiskt trevlig lunch med utsikt.

Philippe skötte grillningen.

Jaaa.. all we ever do is eat.. haha..

Lunchen blev till kväll och vi gick såklart till La Perla efter dusch och fix. Vi ville inte riktigt släppa taget om Melina och Jacob så dom tvingade vi med. Barnen har längtat så och har en ständig craving efter pappas mat som faktiskt ÄR bäst på ön. Ja! Jag är partisk men nu har vi testat det mesta här och enligt våra smaklökar så är det så.. haha.. Självklart är smaken som baken..såklart.

Melina var redo för lite La Perla.

Burrata ost med crustini.

Far & son ❤️

Jacob (Nause) & Benjamin

Här en märklig bild men den enda jag hade på Anton som lyckades komma ifrån tidigare ifrån La Perla Santa Catalina där han är mer eller mindre restaurangchef.

Igår vsr Benjamins sista dag och kväll och den spenderade vi på Beach Cluben ASSAONA. Ett jättemysigt ställe i Portixol. Vi solade, badade och åt.. förstås..

Trötta och mätta åkte vi sen hem för att snabbt byta om och åka till Palma för att mysa på stan. (Tack käraste SARA för att du alltid finns och tar hand om våra små vovvar hemma och ser till att dom har det bra när vi flänger omkring.)

En glass på stan, lite shopping och middag på Giovannis (som faktiskt inte alls var bra denna kväll, då dom hade en ny kock, men vi vet och förstår hur svårt det kan vara) Så inga sura miner utan vi åkte till vårt La Perla i Portals istället och barnen åt lite pasta och desserter.

Vi har haft en sån fantastisk vecka med älskade Benjamin. Såå mysigt och härligt att du kom.. käraste skrutt. Fly safe darling! ❤️

Bianca och Philippe är kvar några dagar till och idag ska vi till ett hotell för att sola och bada. Jag föredrar poolen framför stranden alla dagar i veckan ”So I’m happy”…jag vet! Det är kanske knäppt men jag avskyr verkligen saltet på kroppen som stelnar, sanden som fastnar på blöta fötter. Sanden på solsängen, sanden på handduken, sanden på väskan, sanden i väskan. Sandeeeen.. Jag hatar sand! Haha..

Ja.. nu blev ni fullkomligt bombarderade här igen. En mindre roman..sorry..Haha..

Emilio, Bianca och Philippe har powerwalkat i denna 36-gradiga värme. Jag har bloggat och nu har vi ätit äggmackor till frukost. Jag mår så gott att ha dom här. Barnen. Det är inget hem utan dom. Du är redan saknad Benji. Kom snart igen. ❤️

Pussar å kramar till er alla raringar! 😘😘

Exit mobile version