Pappas flicka..

Hej darlings!!!

Hon är här nu.. pappas flicka. Hans prinsessa. Bianca. Emilio är fullkomligt tokig i alla sina barn. Men just Bianca är i mina ögon något alldeles speciellt. Kanske för att dom är SÅ lika. Inifrån och ut.. på längden och bredden och kanske är det just därför som hon och jag kommer så himla bra överens. ❤️

I söndagskväll vid lunch klev hon av flyget på Mallorca och vi som låg på stranden åkte i ilfart mot köp av blommor (som pappan absolut ville ha med), att möta upp med och en go Bianca som äntligen är här igen. Han, min man är alltid lite pirrigt nervös när någon av barnen kommer. Förväntningar och ett konstant evigt längt. Jag är likadan när jag väntar in min Lina. Man har väntat och saknat så länge att man nästan spricker när man väl ses. Så nu äntligen kom hon och den här pappan var precis så sådär sprickigt pirrig som han brukar vara.

Hungriga som vanligt åkte vi raka vägen till vårt Il Chiringo och där satt Vito och väntade på oss. Vi satt kvar så länge och njöt av god mat och mys att dom solstolarna vi köpt stod alldeles ensamma och övergivna. Kvällen spenderades sen på La Perla.. såklart! Första kvällen barnen kommer existerar inget annat än pappas mat.

Vi möttes av två små tjejer som stod och väntade på Bianca. Med tårar som rann längs kinderna på dom av lycka så togs det bilder och sen var två små tjejer betydligt lyckligare än innan. Bianca är fullkomligt fantastisk och tar sig alltid, alltid tid för bildtagning. Trots att vi sitter och äter, är mitt uppe i diskussioner, har vår korta men intensiva familjetid eller när hon är ”bara Bianca” så levererar hon alltid ett leende. (Jag hade nog blivit tokig på att alltid bli avbruten, få äta kall mat och ständigt vara tillgänglig) Otroligt imponerande måste jag säga.

Älskade unge ❤️

En sån mysig kväll och alla blev såklart proppmätta.. och det är faktiskt oundvikligt på La Perla.. haha..

Måndagsmorgon och Emilio, jag och Bianca åkte tidigt till gymmet för att sen vidare åka till PURO BEACH. Så för att hinna var det bara att gå upp, grunda med havregrynsgröt och väl på gymmet körde vi bokstavligen skiten ur oss.

Sen dusch och fix och vidare till denna lilla oas på Mallorca. Puro finns ju på två ställen och vi föredrar absolut det första Puro som ligger vid flygplatsen.

Redo för en heldag i solen.

Ja, vi är ju som ni vet konstant hungriga så efter vår träning och en superkort solning så var vi döhungriga.

Rosé o’clock.

En glad pappi.

Jag tog sashimi och edamamerbönor som båda är favoriter. Emilio åt en chèvresallad, Vito sashimi och Bianca en thaibiffsallad. Sen delade Vito och jag på deras ångade små bröd fyllda med pulled pork. Minns omöjligt namnet nu men dom är riktigt goda.

Vito åkte ifrån Ibiza för några dagar med oss på Mallorca.

Lovely view.

Vi satt länge och åt och drack kanske något glas för mycket rosé men det var en toppenlunch. Desserten var såklart GINO men den tog vi vid solstolarna.

Mätta och goa somnade vi alla lite i solen.

Genom varm, lite sveda i ansiktet och på axlarna men på gott humör efter en helmysig dag med dessa fantastiska människor.

Bianca som slappnade av fullständigt la sig vid halv 7 på kvällen i soffan på terassen och hon sov sen till halv 11.. haha.. sååå skönt att få somna bort så ett tag.

Bailey höll sällskap

Lipton vaktade.

Emilio och Vito handlade och jag gjorde klyftpotatis, Åsa sås (gammalt recept ifrån Västervik) och grillade en massa olika kött och till det sallad. Trots att det är väääldigt varmt här så satt vi faktiskt ute och åt. Jag tycker ändå det är så otroligt mysigt.

Pappan med sin prinsessa.

Jag måste bara ta en snabbis och visa er denna lilla trollunge. Alltså hur söt får man vara. Visst ser man tydligt att det är Bianca?

Varje år direkt efter skolavslutningen åkte barnen men mest Benjamin och Bianca tror jag, till pappa på Mallorca. Sen stannade dom tills skolan började igen. Flera månader av sol, bad och fantastisk mat men även jobb. Biancas första sommarjobb var i Emilios restauranger och fortfarande än idag får jag höra ifrån dåvarande personal och ifrån Emilio att Bianca var AMAZING. Hon lärde sig kassan på nolltid, serverade gäster och pratade och fixade för att alla skulle känna sig välkomna.

Emilio har bott här på Mallorca i 11 år nu så barnen har verkligen vuxit upp här och har definitivt denna ljuvliga ö som sitt andra hem.

Jag vill inte på något vis ta ifrån Pernilla likheten med sina barn. För den finns där och jag brukar säga att dessa barn är verkligen kopior av dom båda två. Och självklart finns det likheter med sin mamma som jag kanske inte ens vet om. Men i mina ögon är Bianca allra mest lik sin far. Jag ser hur dom äter, vad dom berörs av, hur dom går, små knycker, vad dom tycker är gott osv osv.. the list could go on. Hon ÄR verkligen pappas flicka. För några år sen när Bianca gjorde Let’s dance klippte jag ihop dessa två bilder. Dom är här båda två 21 år och ja. Ni ser ju själva! Visst är det helt galet likt. En kvinnlig och en manlig variant av samma ansikte.

Jag har nu funnits med i denna familj i snart 6 år. Jag har sett denna lilla tös sedan hon var ca 16 år. Jag har sett henne utvecklas och bli denna galet vackra tjej. En smart tjej med god moral och starka åsikter. En tjej som inte viker utan står upp för sig och sin familj. Jag har sett henne gå från ung liten tjej till ung kvinna och den förvandlingen har varit så otroligt rolig att få följa. Jag har sett en tjej, en kvinna en dotter slåss för sin pappas upprättelse, för att det han råkat ut för är så galet orättvist. Hon vet och hon har slagits för honom. Det hon gjort är så jäkla fint och stort. Det är mod och det är kärlek. Jag blir så sanslöst rörd nu när jag skriver för hon är så fin. Hon är så mkt mer än bilder, hennes blogg, youtube, instagram och Wahlgrens värld. Hon är SÅ mkt mer och ofta fortfarande bara en liten tjej..inuti är hon ju bara Bianca. Så snälla ni som läser nu. Tänk efter om ni läser något, om ni hör ngt. Sila lite. Den personer som lyfts fram i media är bara en bråkdel av det som når er. Det finns så oändligt mycket mer. OÄNDLIGT mycket mer. Hon jobbar och hon sliter och jag svär att hon knappt sitter still två sekunder. Hon jobbar konstant och hon är en sån slipad business woman. Fy fasen så cool hon är!

Jag är så stolt och glad att få vara bonusmamma till alla dessa tre fantastiska barn. Bianca och Benjamin har kommit att komma mig så otroligt nära då vi umgåtts så mycket. Jag brukar alltid säga att dom ÄR inte mina.. jag vet. Men det känns som det. Jag oroar mig för dom om jag inte vet vad som händer, om det varit tyst länge. Jag gläds mig med deras framgångar och jag lipar när dom kommer och när dom åker. Dom bor i min själ och i mitt hjärta. Dom är liksom lite mina ändå.. om inte i blodet så ja.. iaf i hjärtat. ❤️

En seg men skön morgon och jag sitter i soffan med mina små grisar omkring mig medan jag skriver. Jag älskar detta. Att höra deras små snarkningar och snusningar. Just nu drar både Emilio och Lipton timmerstockar.. haha..

Vi väntar in Biancas pojkvän Philippe som snart kommer hit. Bianca pysslar i köket och vi ska äta en sen frukost. Jag älskar att ha henne här. Emilios prinsessa och min bonusdotter. ❤️

Var rädda om er 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

45 reaktioner till “Pappas flicka..

 1. Hej Åsa!
  Du verkar verkligen så go som person. Det lilla jag har sett av dig och Emilio genom Biancas blogg/instastories etc – det märks så tydligen den kärlek ni känner för både varandra och barnen. Riktigt vackert!

  Och din walkincloset är galet snygg! Vad man önskar att man hade ett likadant. Först måste man nog bli bättre på att hålla ordning i och för säg….. 😛

  Önskar all lycka! Riktigt mysigt att läsa dina texter 🙂

 2. Hej fina Åsa!!
  Och tack för all inspiration, har precis köpt och gjort om Billy bokhyllorna som ni gjort på La perla👍🏽😃
  Tyvär hann vi inte besöka er restaurang i somras när vi var på Mallorca men hoppas vi gör det nästa gång.

  Men vill verkligen tacka för den inspiration och den glädje du sprider i din blogg!!

  1. Är det Billys bokhyllor??? ☺ Har du mer tips?? Älskar smarta, snygga lösningar som är ”billiga” i alternativen
   Snygga!

 3. Efter att ha läst din blogg sedan start känner jag bara att: ALLA borde ha en Åsa i sin omgivning. Du verkar vara en fantastisk person och dina texter är oslagbara. Det är kärlek rakt igenom och lugnet infinner sig totalt efter läsningen.
  Tack! 🌸🌸🌸

  1. Haha.. men åh! Så otroligt fint sagt! Tusen tusen tack! Nu gjorde du mig rörd. Kramar till dig 😘💕

 4. Såg Wahlgrens värld i repris här om veckan och då var det bla ifrån er och ert hem!
  Åh JAG BLEV SÅ KÄR I ERT HEM😍 Din walking cloeset, badrum….. Finns det någon möjlighet att du vill visa mer av ert hem, tipsa på inredning, färger, form, tyger mm
  Det är fantastiskt vackert, varmt hem ni har!
  Fortsätt blogga som du gör, I love it!!!!

  1. Hej Sussie!

   Men vad gullig du är! Tack snälla! Jag tänker hela tiden att jag ska hinna fixa ett ordentligt blogginlägg hemifrån. Men nu på sommaren och vår högsäsong så är det svårt att få till allt mellan allt annat som händer. Men till hösten blir det enklare. Så får jag komma igen! 😊

   Kram

 5. Hej Åsa!
  Så fint du skriver om din familj och dina ”bonusbarn” blir riktigt rörd.
  Hittat till din blogg i dag via Biancas blogg 🙂 och kommer att läsa den varje dag och även tidigare inlägg.
  Kram <3

   1. Hej Åsa!
    Tack för ditt gulliga svar. 🙂
    Har redan läst flera av dina inlägg, gillar när det är långa inlägg.
    Sen att läsa om allt ni gör och äter är så roligt.
    Ni är så fina tillsammans du och Emilio, den ena bilden säger mer än tusen ord 🙂
    Kram <3

 6. Så fantastiskt fint du skriver om Bianca och Emilio. Dom är otroligt lika! Lika vackra båda två! Bianca är fantastiskt tycker jag. Man bli imponerad hela tiden och när man inte trodde att det gick att bli mer imponerad, så gör hon det igen och jag känner henne inte ens. Som i intervjun häromdagen när hon sa att hon ville bli programledare för samma program. Jag är helt säker på att hon snart är det och hon verkar så fullständigt naturlig och härlig så hon hade gjort ett storartat jobb!
  Så kul att läsa din blogg förresten, och du och Emilo passar så fint i hop. Lika vackra båda två. Helt underbart par, man blir glad av att ser er tillsammans!! All lycka till er!!!
  Kram
  //Berith

  1. Hej Berith!

   Ja, hon är verkligen fantastisk och hon roddar 1000 saker samtidigt just nu. Otroligt! Tack rara du! Vad snällt sagt! All lycka även till dig! Kramar 😘😘

 7. blir riktigt rörd! själv har jag mina föräldrar som bor i hop och så , men jag har sett hur skilsmässa har påverkat mina kusiner! det gör ont i hjärtat att se dom man verkligen älskar . du verkar vara en hur jordnära person som bryr sig om andra.

  1. Hej Rebecca! En skilsmässa river upp och förstör och tyvärr är barnen ALLTID dom störta förlorarna. Det är så sorgligt och det gör ont att utsätta sina barn för det. Men många gånger livsviktiga att få lämna en tradig relation. Så svår tid. Tack! Vad fint sagt av dig! Kram 😘

 8. Så fint du skriver om Bianca. Det visar också hur mycket du älskar din man och vad din kärlek har gjort med Emilio!❤❤

  1. Tack snälla Mikaela! Ja, det är verkligen kärlek så det rinner över. 😊❤️

 9. Man blir rörd av dina känslor. Har ofta hört i Wahlgrens värld att Bianca inte har känt sig lika älskad som ex Theo eller att bilder på henne inte finns lika många av. Vilken tur att hon har en bonusmamma som ger henne välförtjänt uppmärksamhet och kärlek, där det inte finns rivalitet om tid och uppmärksamhet. Heja heja Åsa, vilken inspiration du är!!!

 10. Tack för att du delar med dig, alltid lika härligt och rörande att läsa din fina blogg! Kram

 11. Alltså underbara, fantastiska, ödmjuka, kärleksfulla vackra kvinna!!!
  Du är så fin rakt igenom. Ditt sätt att uttrycka dig om din mans familj, alltså blir så rörd! Du och Emilio har det så bra ihop och det syns. Men det är du, ditt sätt som har gjort Emilio så lugn och harmonisk.
  Du är verkligen en fantastisk själ.
  Jag älskar att läsa din blogg. Önskar så att ni hade fått en ingrossos värld på tv,alltså Gud vad tittarsiffrorna hade varit toppen!!
  Det är faktiskt kvinnan som gör mannen sägs det……
  I ert fall stämmer det perfekto!!

  Länge leve kärleken ❤️

  1. Hej Lo! Men oj! Wow vilka ord! Tack söta fina du! Det där gick rakt in i hjärtat! 💕 tack! Haha.. ja, en Ingrosso värld. Vem vet vad som händer i framtiden. 😉 Emilio har alltid varit en Ferrari, den var bara lite lerig, tom tank och med punka. Men en tvätt, polering, nya däck och bensin i tanken så tuffar det på ganska bra.. å jäklar vad det går i kurvorna nu.. Haha.. 🚗 Skämt å sido.. tack för ditt medd. Det värmde verkligen! ☺️💕🙌🏼 Kramar

 12. Älskar att läsa din blogg, du är amazing & full av ❤️! Undrar nu när er bok kommer ut samt när man kommer att kunna beställa Ingrosso vinet🍷? Kram😘

  1. Hej G!

   När boken var klar bestämde vi oss för att utöka med 100 sidor till. Varför göra ngt halvdant 😂 Så vi ska snart sätta igång med mer plåtning nu. Vinet jobbar vi på för fullt. Det är bökigt med Sveriges lagar. 🍷🍷🍷 kramar ☀️

 13. Dina inlägg går rakt in i hjärtat! Blir alltid rörd när du skriver om din familj ❤️

 14. Så fint beskrivet och vilket hjärta du har mot alla. Det märks att ni alla har så fin kontakt med varandra och lika fint är att ni även månar om Pernilla och hon om er. Ni har gjort en resa som i sagorna slutat lyckligt. Det lyser om Er och det syns att ni mår bra. Ni förmedlar så mycket kärlek och klokskap och bjuder verkligen på er själva. Det är ett sant nöje att följa dig och din stora familj.

  1. Hej Helen!

   Ja, en lång och lite guppig väg men som ändå gjorde att vi kom fram tillslut. Livet är viktigt att LEVA.. allt annat som sätter hinder måste man jobba på. Ellerhur? Tack för dina fina ord. Ha en fortsatt fin sommar. ☀️😊

 15. Åsa, du kan verkligen sätta ord på känslor. Så fint skrivet, blir alldeles varm i hjärtat. Har ingen dotter själv, men hoppas en dag att få en svärdotter.

  1. Hej Sofia!

   Tack söta du! Det är lätt att skrivs när hjärtat väller över. 😊 Jag hoppas du får din dotter. Dom är ren magi. 🎀💕 Kram

 16. Hej Åsa,

  Fin, intressant och ”snygg” blogg! Jag besökte Mallorca för första gången för ett år sedan (Cala Major) och förälskade mig direkt i denna fina och mysiga ö! I våras blev det en resa dit igen när jag fyllde 40 år (Palma). Tyvärr missade jag att boka bord innan vi åkte till eran restaurang där, så det för jag göra nästa gång istället…!

  En fråga till dig; jag och min man håller på och helrenoverar vår lägenhet och jag undrar om du har tips på svenska butiker, vad det gäller inredning och som inte kostar en förmögenhet? Jag bor utanför Göteborg och handlar gärna på nätet.

  När du inreder ert hem och/eller restaurangerna, handlar du inredning, detaljer etc på Mallorca eller beställer du från nätet? Eller det kanske finns bra utbud/möjlighet till inredning på Mallorca?

  Ha en fortsatt fin sommar! För en gångs skull kan vi, som är kvar i Sverige, säga att det är (minst) lika varmt här…

  Hälsningar från Ia

  1. Hej Ia!

   Åh! Tusen tack! Jag handlar all inredning här på Mallorca när jag har ”jobb” här. Frakten är hiskeligt dyr så jag undviker det i det längsta. Med åren har det förändrats här till det bättre så det har fungerat bra.

   Jag är urdålig på svenska butiker. Med 5 år här på ön så är jag ordentligt ifrånåkt vad gäller det! Tyvärr.. ☺️

   Varmt välkomna tillbaka till Mallorca och då även till La Perla. Kram ☀️🎀

   1. Tack Åsa! Det blir (minst) en vecka nästa vår/sommar!!! Och då ser jag fram emot att även besöka er kommande restaurang!
    Ha en fortsatt fin sommar!

    Många hälsningar från Ia

 17. Jag blir så inspirerad av dig Åsa, och Bianca och Emilio, ja alla och allt du skriver om.❤️ Det är så familjärt och äkta. Och så som du skriver får mig att vara mer kärleksfull och tänka efter när det gäller allt som är viktigt här i livet. ❤️🙏
  ☀️ soliga kramar från mig.

  1. Hej Åsa
   Precis upptäckt din blogg. Så himla glad för det. Glad och tacksam att du vill dela av dig delar av er liv. Ni verkar vara så jordnära äkta och bara goa. Min dröm har alltid varit att besöka Palma men aldrig blivit av. Det kom så mycket annat i livet. Men nästa sommar tänker jag definitiv göra det när min kärra make fyller 50 år. Tack snälla du för att du ger oss insyn i era liv 😂

   1. Hej Amela!

    Men så roligt att höra! Söta du! Tack för att du vill följa. 😊 Jaaa.. Du är varmt välkommen! Mallorca är fantastiskt! Kom hit! Ni blir inte besvikna! Kram 🎀

  2. Hej Jenny!

   Vilka fina ord! Jag blir verkligen rörd! Stort tack och ha en riktigt fin dag! ☀️💕

Lämna ett svar