Min käraste väninna..

Hej och god morgon darlings!

Ja, nu var vi här igen med en mängd bilder och långt inlägg. Men eftersom ni sagt att dom här bildbomberna är kul så kör jag. Haha..

Vi har åkt sååå mkt båt i år. Långt mkt mer än vi brukar. Jag vet inte om vi lyckats pricka ett år där alla fyller år och firar eller om det bara är ett båtår helt enkelt. Vi har iaf haft turen att få följa med på en massa roligt. I tisdags hade vår Mariella (Lella) sin båtdag för att fira hennes födelsedag som faktiskt egentligen var på nyårsafton, (mindre kul att åka båt då). Så dom sparade dagen och hade nu hyrt en sån otroligt fin båt nu istället. Vi skulle ses kl 11 och det gjorde att Emilio och jag hann med en tidig träning innan vi satte fart mot härligt båtliv med kära vänner.

Mariella kör Silviavinken och välkomnar oss ombord.

Mariella & hennes Peter.

Vi är lyckligt berikade med en massa goda vänner. Jag har som jag nämnt tidigare en väldigt liten egen familj (något jag faktiskt valt själv, ett beslut som var livsviktigt för mig för att inte helt gå sönder. Ibland måste man klippa bort sånt som gör en sjuk och det har jag gjort) så har jag ju dels snott åt mig Emilios familj. Haha.. Men jag har även ett gäng fantastiska människor jag kallar min ”hjärtefamilj” Viktiga personer som är fina, goda och genuina i själ och hjärta. Människor JAG har valt ut i mitt liv. Människor som inte ljuger, sårar och sviker. Människor som är hela och vill väl. Peter och Mariella ingår i min hjärtefamilj. ❤️ OCH dom är även våra ”bästisar”.

Joe, Anton och Giannina är redo för en båtdag.

Vi möttes av alla gäster och det bjöds på lite plock och bubbel.

En sån otroligt trevlig båt med gott om plats att röra sig och gå omkring.

Vi gick alla upp på taket och med vidöppet turkost hav blev det såklart en massa bildtagning. Här är hela familjen Zalbo/ Lundgren tillsammans med döttrarnas pojkvänner.

Joe, Giannina, Mariell, Peter, Daniela Rosanna och Alexander.

En roséskål.

Jag har inte haft en så jättebra bild och erfarenhet av kvinnliga vänner i mina unga år. Jag har sett skitsnack och tjejer som baktalar, som är avundsjuka, missunnsamma och faktiskt flera gånger riktigt elaka. Jag har aldrig förstått det här med att släcka andra människors ljus för att ens egna ska lysa starkare. Varför är tjejer så? Varför boostar vi inte varandra mer? Lyfter och håller varandra om ryggen? Jag kan bli sååå arg på detta beteende. Det känns som en regel snarare än ett undantag att om en tjej eller kvinna är lite för glad, omtyckt bland killarna, ett ok yttre, är duktig på något så ska hon liksom bara tryckas ner och baktalas. Hon ska plattas till så hon blir tyst. Eller allra helst försvinner helt så att hotet för alltid försvinner. Ju lägre självkänsla dessa ”elaka” tjejer själva har desto oftare verkar detta ske. Usch säger jag! Vi kvinnor är FANTASTISKA. Och vi får plats allihop. Ingen ska behöva plattas till för att någon annan ska skina mer. Det funkar inte så. När jag blev äldre så lärde jag mig att se och undvika denna typen av tjejer. Jag tar bort dom ur mitt liv på nolltid. Jag har inte plats för en micromillimeter av dåliga energier. Så jag blockar ALLT som inte är snällt och vänligt. Jag vill inte ha sånt skräp i mitt liv längre.

Så efter ett långt utlägg här haha.. kan ni säkert förstå att min kära fina Lella är raka motsatsen till detta dåliga kvinnliga beteende. Jag är fullkomligt genom avslappnad med denna människa och jag kan prata om precis allt med henne. Hon dömer inte, hon är klok, lojal och hon förstår. Jag har aldrig i hela mitt liv träffat en kvinna som henne. Hon är urmodern och en stor förebild. Både som mamma, partner och fantastisk vän.

Mariella. Min kära.. Du är en sån viktig och nära vän till mig. Jag älskar dig, du är min ”girl crush”. ❤️

Efter mys och solande på taket så var alla superhungriga. Så när maten kom in vara det strykande åtgång.

Sååå otroligt trevligt och gott.

Ja, en och annan öl slank nog ner där uppe bland grabbgänget.

Jocke, Emilio och Calle.

Ja, även där nere bland grabbgänget..

Min kära Anton som faktiskt alltid jobbar (hos oss på La Perla i Santa Catalina) och måste tacka nej till dagar som denna, hade planerat länge för att vara ledig och fira Mariella och åka båt.

Jocke gjorde årets hopp!! Haha..

Fina Anna, jag och Mariella.

En snabb bildkoll.

Emilio & Nello.. vänner sedan dom var 12år. Woohoooo.. Girls!! Nello aka Sean Connery är singel btw..

En sån fantastiskt härlig båtdag. Full av skratt, mys och härliga människor. Både nya och gamla vänner. Jag är sååå otroligt tacksam över min hjärtefamilj. Tack Peter & Mariella! Vi hade verkligen en fantastisk dag!

Igår var vi hemma hos en man vars intresse är PIZZA.. haha.. han är tokig i pizza och bakar som en galning. I hans magiska hus här på Mallorca har han installerat sin pizzaugn och i går fick vi komma och hälsa på och SJÄLVKLART äta en massa pizza. Oh my god säger jag bara. Såå gott! Så nu mina kära vänner.. SKRIKER gymmet efter mig! Haha..

Kram på er finisar. Ha en ljuvlig torsdag! 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

16 reaktioner till “Min käraste väninna..

 1. Beklagar verkligen att du var tvungen att bryta med din ”egna” familj, måste ha varit riktigt tufft det du gått igenom. Glad för din skull att du hittat Emilio och så många andra härliga familjemedlemmar och vänner🙏 ❤

  1. Hej Madelen! Ja, fy! Det har varit många tuffa år och beslut en dotter aldrig ska behöva ta. Men ibland måste man om relationen förgör en. 💔

   Jag är så lycklig över både Emilios familj. Men även min egen utvalda ”hjärtefamilj”. Dom är så viktiga allihop. Kram till dig och tack för ditt meddelande. 😘💕

 2. Det ser helt underbart ut. Förstår precis, exakt vad du menar men tjejer inte kan hålla ihop! Jag har aldrig förstått det och kommer troligen aldrig förstå! Förstår inte heller avundsjuka, och varför det skall vara så svårt att glädjas åt andra!
  Ni ser ut att ha underbart!
  //Berith

  1. Hej Berith!

   Ja, visst är deg obegripligt! Men det blir det bara för människor som är trygga och hela. Är man tradig vill man förstöra och förgöra. Det är så sorgligt. Om människor satsade mer på att läka sig själva, att Agneta med dig själva skulle världen vara en betydligt vackrare plats. Tack söta och Kramar till dig 😘❤️

 3. Fint inlagg om fina manniskor.

  Kram till dig, fina Asa – alskar din blogg!

  Anna i London

 4. Jag orkar inte – allt är fööör snyggt! Ni, vännerna, båten, maten, havet…allt haha. Vilken helt perfekt dag ni ser ut att ha haft. En sådan som man lever på länge. Myyys 💕

  1. Haha.. söting! Ja!! Det var en perfekt dag! Den lever vi på i vinter. ☺️ Kram 🍒☀️

 5. Underbart att vara berikad med fina vänner som ger energi och inte tar🙏🏻Man ser hur trevligt ni hade det💙
  Har för några år sedan blivit riktigt sviken av en vän och det har lämnat djupa spår som fortfarande gör ont.
  Kram till dig

  1. Ja, Helene! Det gör ont och det gör ont länge. Men det går att komma över. Jag hoppas ditt hjärta får ro. Kramar till dig 💕😘

 6. Underbart liv men kära vänliga och ärliga personer…. dålig energi tas bort 🙏🙏🙏 livet är för viktigt för att slösa tid på sånt! Man ska njuta och vara glad och avslappnad💕💕💕

Lämna ett svar