En efterlängtad dotter..

Min Lina bor i Sthlm och jag svär att jag saknar henne varenda sekund av dygnets 24 timmar. Hon bodde här på Mallorca med oss men flyttade tillbaka till Stockholm för att gå i skolan. När den var klar skulle hon självklart, omedelbart komma tillbaka. Så blev det ju såklart inte utan hon blev kvar. Nu tjatar jag minst 2 gånger om dagen på henne att hon ska flytta hem igen. För hem är här hos mammi och ingen annanstans.. (såklart) Haha..

Vi har inte setts på en månad och nu är hon äntligen här igen.. älskade Fialotta! Hennes amazing pojkvän Victor är oxå med. Sååå skönt att ha dom här! 💕

”Lovebirds”

Vi äter en massa pasta och det vet nog alla som känner oss. Vi äter på La Perla, vi äter hemma och vi äter på en och annan restaurang. En favorit är ”Da Giovannis” som ligger mitt inne i Palma. En enkel, traditionell italienare med riktigt god pasta. Så när Lina & Victor landat åkte vi direkt dit och käkade lunch. Det är märkligt men jag äter typ alltid samma grejer varenda gång där.. så tråkig.. haha.. men den är så bra!! Starter: Pizza foccacia och oliver och Buffelmozzarella med parmaskinka & tryffel

”Mozzarella di bufala con parmigiano e tartufo”

Den där mozzarellan som vi delade på försvann ju såklart iväg blixtsnabbt. Till huvudrätt åt jag Fettuccine med smör och tryffel och mängder med parmesan. Herregud så gott det är! Har ni inte testat! Please do! ❤️

”Fettuccine con trufa”

”Denna å ligger precis bredvid restaurangen vi åt på. Den är ofta fotograferad och rinner igenom Palma”

Nu är vi hemma och kidzen packar upp. Emilio somnade i soffan och jag ska göra mig i ordning för ikväll. För önskemålet hos både Lina & Victor är att få äta på La Perla. Haha.. Så vi kör väl pasta en gång till idag då!

Jag får så ofta frågan om hur jag gör för att hålla vikten. Nu är inte jag ultrasmal på ngt vis och skulle lätt kunna tappa några kilon men jag står iaf still. 😃 Jag har faktiskt mina knep för att få livet med pasta i ådrorna att fungera. Men mer om det i morgon!

Kram och ha en fin kväll! 😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

22 reaktioner till “En efterlängtad dotter..

  1. Åh vad kul! Tack Pärnilla och vad roligt att du vill läsa! 🌸💕

   1. Vi bor ju till och från på ön! Ett måste att ära hos er så ofta set hinns! Ni är grymt duktiga, dreamteam❣️

 1. Så fin blogg! Såg på insta att ni hade en jättefin spegel i en av era restauranger! Den med svarta ramar tror ni hade den i på toaletten . Vart har du hittat den?👌🌸😍

  1. Hej Anna! Tack så hjärtligt! 🙏🏼 Å jag vet vilken du menar! Tyvärr är den ifrån en liten butik här på ön och den är dessutom inte ny. Så tyvärr kan jag nog inte hjälpa dig hitta den. 🌸💋💕

 2. Jättekul att även få läsa din blogg Åsa!
  Har fått så många fina tips av dig gällande inredning, och jag älskar att inspireras av din insta och FB.
  Åkte till Palma med väninnor och bokade såklart på La Perla-fantastoskt god mat och dryck!!!
  Vi pratar fortfarande om dina Strawberry-mojitos😜🍓🍹👌
  Stor kram och lycka till med att få hem Lina😉❤😘

  1. Hej vackra du! Ja, å jag är så glad att fått kunna hjälpa dig! Så roligt! 😊 Haha.. den där jordbubbsdrinken är livsfarlig! ❤️🍓 Stor kram tbx och jag lan berätta att jag nog lyckats! ❤️☺️🙌🏼

 3. SÅ roligt att du börjat blogga! Älskar din stil på heminredning och er restaurang la perla är det bästa och mysigaste ställe jag varit på. Skulle kunna åka till Palma igen bara för ett besök där i🙏 gudomlig mat och så fint inredning👌 😍

  1. Tack för fina ord Lotta! Dom värmer! 😊 Du är så hjärtligt välkommen hit igen. Kram Åsa 😘

 4. Ja det där med att sakna sina barn, vår dotter flyttade från Skåne till Stockholm för snart 2 års sedan och har nu blivit sambo, så nu får nog även jag inse att hon inte kommer hem inom det närmaste 🙂 Men desto fler tripper til Stockholm blir det!

  1. Men det där borde va olagligt! Barnen ska bo, iallafall i samma stad som sina mammor!! Ellerhur!! Haha.. 💕 Jag hoppas hon tar sitt förnuft tillfånga! Och om inte så är ju Sthlm ljuvligt oxå! 😊⭐️🌷

 5. Hej Åsa
  La Perla +annan gjorde så att jag vill tillbaka till Palma igen❤️ Efter så många år.
  Tack
  Maria

  1. Vad härligt att höra Maria! Ja, fast att jag är partisk är La Perla maten (Han är duktig min man) det godaste jag vet! Haha.. Du är så hjärtligt välkommen åter! ❤️

 6. Vad kul med bloggen Åsa😊Spännande att följa ert liv på Mallis🙏Fullkomligen älskar La Perla😍

  1. Tack snälla du! 🙏🏼 Roligt att vara igång igen! Kul att du vill följa.. och äta! 😉🍷🍝

 7. Älskar din insta och längtar ihjäl mig efter er kokbok och att ngn gång få äta på La Perla

  1. Hej Annelie! Men så roligt att höra! Tack snälla! 😊 Kokboken kommer om än något senare än vi planerat. Å du är så hjärtligt välkommen till La Perla! 🍷🍝☺️

 8. Vad underbart det låter, jag älskar pasta, tryffel och Parmesan! Lyllo Victor, min son😀. Ha det fint den här vecka❤️🙋🏻🐾.

  1. Hej Marie! Fina du!! Ja, en massa gott här. 😍🍝🧀🥐🍷🥂 Du skulle trivas! 😉 Han är sååå fin din Victor! Vi pratar om att du ska följa med hit i sept/okt. Kramar ifrån oss till dig ❤️

Lämna ett svar