Brunch i Port Portals

Efter Eurovision igår var vi smått förvirrade över den knasiga röstningen. Hur kan juryn och folket tycka såååå olika?? Helmärkligt!? Tycker du att rätt låt vann?


Idag har vi bara tagit det lugnt. Söndagarna på Mallorca anses lite ”heliga”. Många affärer är stängda och dom flesta Mallorciner jobbar inte. Det är lite som Sverige var förr. När jag precis hade flyttat hit tyckte jag det var sjukt jobbigt. Så van att affärer och allt är öppet. För söndagarna ÄR verkligen stendöda här.. men nu! Åh! Vilket njut, som jag tänkt om. Att ta vara på en hel dag där man bara umgås med familjen och ha det gott. Inte så fel faktiskt. Idag älskar jag dessa lata söndagar. Speciellt när man får spendera dom med en god brunch och min kära.

Brunch på café Cappuccino

I Port Portals (där vi åt brunchen) har dom för tillfället en liten ”Farmers Market” med bla hemmagjord sylt, mozzarella och keramik. Där hittade vi oxå jordens sötaste lilla glassvagn.

Har du inte varit i Portals hamnen så åk dit. Det måste vara Europas vackraste. Här finns gott om butiker och restauranger och den lever och är välbesökt året runt.

Nu ska vi vidare mot Andratx som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Ha en ljuvlig LAT söndag! Kram

(Klänningen är ifrån ZARA)

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

18 reaktioner till “Brunch i Port Portals

 1. jag håller med dig Åsa att politik och melodifestival inte hör ihopa dom borde införa att det endast är låten som gäller och inte budskapet

 2. Vad kul att du börjat blogga😃
  Älskar dina bilder på insta💚
  Delar dina intressen för mat och inredning två saker som förgyller livet!
  Stort Lycka till💚

  1. Hej Helene! Ja, mat och bak! Bästa ju! 😊 Vad roligt att du gillar inredning oxå! Det kommer mer sånt här! Tack snälla och varmt välkommen hit! 🌸

 3. Ja det kändes mycket märkligt med röstningen igår, han gjorde verkligen ett fantastiskt bra framträdande med stort självförtroende👍 Håller med om Andraxt och Portals, vi åker alltid dit när vi är på Mallorca😎 Kul att följa dig i bloggen😍

  1. Hej Lotta! Tack! 😊 Ja, underbara ö. Det finns gott om pärlor här.

   Läste just att Benjamin slagit Israel på SPOTIFY med 4 ggr om med fler streams. Det är STORT!! ⭐️🏆👍🏼
   Konstig röstning med i längden är Benjamin ändå vinnaren.
   Kram och välkommen hit! 🌷

 4. Hej !!
  Välkommen jag har väntat på att du ska börja blogga. Gillar dig på instagram och allt. Ska bli roligt att följa dig ❤❤

 5. Yippiiie att du börjar blogga 🙂 jag har följt dig länge p insta.. ser fram emot detta, gärna med fina bilder från ert FAB hem 😉 kram Erika

  1. Hej Erika! Vad roligt! Tack! 🍓Bilder hemifrån kommer.. jag ska bara lära mig alla inställningar å få klart sidan! 😂 Välkommen hit! Kram

 6. Hej Åsa! jätteroligt att följa dig här på bloggen, nej det var helt sanslöst med röstningen och jag tror som sagt att där är mygel med det men men… eller kanske man borde införa att endast juryn röstar i varje fall så ska Benjamin vara såååå superstolt över sitt framträdande för han kommer att gå långt oavsett. Kram Johanna

  1. Hej! Ja, visst var det helmärkligt? Luften gick ur oss lite först för det kändes så orättvist. Men inte mkt att göra ngt åt. Dock tycker jag inte politik och feminism hör hemma i en musiktävling. Anyway! Israel vann så grattis till dom. 👍🏼 Benjamin är nog jättestolt över sin prestation. 20 år och har redan avverkat sååå många tävlingar i sitt liv. 200 miljoner tittare! Wow!! Detta är bara början. 😊⭐️

   1. Håller med feminism och politik hör inte hemma i musiktävling… sa till min man tidigt att hon kommer att vinna pga sitt budskap! Ah nääää sa han! Vi hejade ju på Benjamin👏👏👏 jag fick rätt tyvärr 🧐🧐 skoj att följa dig lycka till👍

   2. Hej Marie! Ja, lite märkligt! Å nu spekuleras det i om hela tävligen var riggad. Vi är fullkomligt överrösta med meddelanden ifrån människor från olika länder som INTE kunnat rösta på Benjamin? Det där känns jäkligt obehagligt! Det är FÖR knasigt! Så stora skillnader i röstningen då ÄR ngt fel. Hmm..

    Kul att du vill följa! Välkommen hit Marie!

Lämna ett svar