Hemma igen..

Efter vårt lilla misstag med vilken dag vi skulle hem så kan jag säga att det gjorde absolut.. INGENTING!! Vår sista dag spenderades alltså i Hyères (uttalad Jäär har jag fått veta) som kändes lite som mitt gamla Västervik eller kanske ännu mer som Öland. Så otroligt fint.

Vi checkade ut men stannade kvar på hotellet. Slängde oss i solen och njöt av deras solsängar som låg precis vid vattnet.

Vi åt även en härlig lunch på hotellet och självklart, på semestern så måste man dricka löjligt snygga och goda drinkar.

My favoritmänniska ❤️

Blåbär och jordgubbs mums 🍹

Emilio säger en sak här men det kan jag omöjligt skriva!! Haha..

Underbara härliga Frankrike. Som vi sagt hej då till två gånger nu! Haha.. Tack för en fantastisk vecka med ljuvlig mat, natur och miljoners intryck. Emilio blev frälst och drömmer nu om ett semesterboende i Hyères och det är väl en helt ok dröm. 😊

Så ljuvligt gott vi haft det men nu är det helt ok att åka hem till våra små noffar. Och oj vilket mottagande vi fick! Ett enda långt pusskalas..

Älskade små fisar! Som vi saknat er! ❤️

Nu har vi varit uppe sedan 05.30 och det är dags för frukost och mys på nästa älskade, underbara ställe. Vårt kära Mallorca! Solen skiner och mitt hjärta är varmt.

Ha en fantastisk söndag finingar! Kramar 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

En reaktion till “Hemma igen..

Lämna ett svar