I’m back!

Jag bloggade faktiskt för en 10 år sen och det känns som en evighet, för nu har jag suttit halva dagen med att bara få till själva plattformen. Jag har helt ärligt glömt hur man gör med alla inställningar. Val av framsidesbilden, texten, TEMAT.. herregud. Jag har verkligen förträngt hur pass knöligt detta är.. haha.. MEN också väldigt roligt. Ja, så nu kör jag väl då. (Men ha lite tålamod, jag är nog lite ringrostig)

Men så hej på er allihop! Jag hoppas att vi ska ha urkul ihop!

IMG_8050
Bästa jobbarkompisen LIPTON och jag.

Dessutom.. så är det ju Eurovision ikväll och Benjamin ska köra sin Dance You Off! Ingen kan ju ha undgått denna fantastiska låt som slänger en tillbaka till någon skön mix av 70 och 80-tals disco-pop? Jag bara ÄLSKAR denna låten och kan omöjligt låta bli att känna ett enormt danssug. För min del utklassar den allt och alla. 🙂

Utan att bli allt för känslosam så vill jag bara från botten av mitt hjärta önska dig ALL LYCKA TILL ikväll Benjamin!!

IMG_8047
Benjamin på Cap Rocat hotell i somras.

Kramar till er allihop och ha en härlig lördagskväll!

Åsa

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

3 reaktioner till “I’m back!

  1. Vilken god idé att börja blogga! Garanterat en kvalitativ och vacker blogg!, ~ Hej på dig! det ska bli spännande! (Jag bor i England nu och tidigare i Barcelona. En kort tid i Palma.) Inget slår en Palma 🌴 Palm! Stort grattis till din blogg och lycka till! Superkul!

  2. Sååå glad att du tog ditt förnuft tillfånga och började blogga igen Åsa! Det ska bli jätteroligt att följa dig här också. Stort lycka till och många kramar!💕💕💕

    1. Gulle dig Åsa!! Tack snälla!! Faktiskt jätteroligt att blogga igen! Kramar till dig snygging 😘❤️🌸

Lämna ett svar