Site icon ÅSA INGROSSO

Brunch i Port Portals

Efter Eurovision igår var vi smått förvirrade över den knasiga röstningen. Hur kan juryn och folket tycka såååå olika?? Helmärkligt!? Tycker du att rätt låt vann?


Idag har vi bara tagit det lugnt. Söndagarna på Mallorca anses lite ”heliga”. Många affärer är stängda och dom flesta Mallorciner jobbar inte. Det är lite som Sverige var förr. När jag precis hade flyttat hit tyckte jag det var sjukt jobbigt. Så van att affärer och allt är öppet. För söndagarna ÄR verkligen stendöda här.. men nu! Åh! Vilket njut, som jag tänkt om. Att ta vara på en hel dag där man bara umgås med familjen och ha det gott. Inte så fel faktiskt. Idag älskar jag dessa lata söndagar. Speciellt när man får spendera dom med en god brunch och min kära.

Brunch på café Cappuccino

I Port Portals (där vi åt brunchen) har dom för tillfället en liten ”Farmers Market” med bla hemmagjord sylt, mozzarella och keramik. Där hittade vi oxå jordens sötaste lilla glassvagn.

Har du inte varit i Portals hamnen så åk dit. Det måste vara Europas vackraste. Här finns gott om butiker och restauranger och den lever och är välbesökt året runt.

Nu ska vi vidare mot Andratx som ligger mig väldigt nära om hjärtat. Ha en ljuvlig LAT söndag! Kram

(Klänningen är ifrån ZARA)

Exit mobile version