En fantastisk tjejmiddag..

God morgon eller god lunch typ..

Jag känner i huvudet idag att jag hade jäkligt roligt igår.. haha.. Jag är ingen person som dricker mig berusad speciellt ofta. Jag kan lätt räkna på en hand per år då det sker. Det sägs att man blir antingen eller.. Alltså ”väldigt törstig” eller nästan lite ”anti” när det finns alkoholism i familjen och kanske är det så. Fulla, gapiga och redlösa människor är bland det hemskaste, vidrigaste jag vet. Usch! Så jag blir liksom aldrig riktigt berusad. Oftast tar jag bara ett glas bubbel eller en drink och sen är jag ganska nöjd. Men igår blev det blött för att vara för mig även om det nog mest blev några glas vin. Min jättefina goa vän Janna hade tjejmiddag och oj så trevligt vi hade.

Moi, Jannisen och Lisa

Vad hände med det här med att komma med en blomma!? Haha.. Janna! Nu har vi fyllt på ditt bubbelförråd!!

Med en massa prat, skratt, fnitter och snacks så startade denna kväll som alltid over loaded med kärlek.

Nette & Tina

Ett bord fullt med helt amazing tjejer.

Kisse var med.

Janna är en klippa i köket och det är verkligen en fröjd att få äta hennes mat. Hon håller högre standard på sin mat än många restauranger haha.. och det doftade såklart ljuvligt i köket.

En av mina älsklingsklänningar ifrån Frankrike. Till denna klänningen hade jag planerat att ha mina ljuvligaste, snyggaste och skönaste sandaler men då Rollo tuggat sönder hela överremmen på ena skon IGÅR, precis innan jag skulle gå. (Vi är annars lyckligt förskonade ifrån sånt tuggeri) var det ju bara att leta fram något annat. Jag blev faktiskt så ledsen att jag skrek rakt ut. Fasen.. jag är fortfarande superledsen och har fingranskat om det kanske kanske skulle kunna gå att byta båda remmarna! Waahhh!!! Har även kammat nätet i jakt på ett par likadana men det finns ju inte såklart. TRÅKIGT!!! Vi får se vad skomakaren kan göra! Buhu.. Anyway! Andra skor och älsklingsklänning funkade bra det oxå! 😃

Jannas sötaste lilla dotter Melinda var med och hjälpte till att fixa och pyssla.

Janna bjöd på en ljuvlig Vongole aktig pasta med räkor i. Det var verkligen Såå gott och med en massa gott vin till så hade vi det riktigt bra.

Som sagt.. väldigt gott vin haha..

Nette, Tina och Malin

Pernilla myser

Mörkret la sig och där satt vi inbodda (nästan alla) Sverigetjejer på Mallorca och njöt av värme, skratt och god mat. Vilken otroligt mysig kväll. ❤️

Jag och Lisa (den tossigaste av oss) och Pernilla.

Tack käraste Janna för en underbar kväll med fantastiska tjejer. Du är en sån kär vän! (Och kock) 😘

Jag ska nog försöka få i mig något att äta.. haha.. Emilio kom just tillbaka efter en power walk som jag oxå hade behövt, men verkligen inte orkade följa med på. Det här med hur man mår dagen efter är ju såklart inte kul. Men det var det fett värt efter den mysiga kvällen!

Sen ska jag få ner nya lakan i gästsängen för ikväll kommer min lilla tuss. Min lilla Lina och hennes Victor! ❤️❤️ Mina små love birds!! Sååå underbart skönt att ha dom här. Men nu först! Lite sol och kanske, kanske ett litet bad!

Puss på er darlings! 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

9 reaktioner till “En fantastisk tjejmiddag..

 1. Hej fina Åsa!

  Jag och min man ska till Mallorca i slutet av denna månad, skulle jätte gärna vilja boka bord på nån av era fantastiska restauranger, är det via hemsidan man kan göra det? Och en fråga till, ska på bröllop i augusti, behöver en fin långklänning som inte kostar flera tusen, finns det en butik du kan rekommendera som har fina långklänningar till bröllop som kostar ca 1000-3000kr?

  Tack på förhand!

  1. Hej Natalie!

   Åh vad mysigt med lite semester. Varmt välkomna hit! Ja, precis! Boka på hemsidan. I St Catalina har vi barnfritt men i Portals är även barn välkomna. Tänk bara på att boka så fort du vet att ni ska åka för att inte missa ert bord. 😊

   Så vackert med bröllop. Underbart! Jag har köpt mängder med just såna klänningar på ASOS. Alltså på nätet. Där kan du få en riktigt gin klänning för 500kr och uppåt testa där först. Jag handlar inte mycket sånt här tyvärr. Så ngn direkt ”topp” butik kan jag inte råda dig om. På Il Corte Ingles (typ NK) i Avenidas finns enorma avdelningar med mängder av kläder. Där hade jag tittat. Stort lycka till nu!

   Kram 🌸☀️🌴

 2. Så mysigt Åsa det är sånt i vardagen som förgyller 🙂 fortsätt så & var rädd om dig kram <3

 3. Synd på skorna😱 vi hade en hund tidigare som tuggade på allt🙈. Han tuggade sönder vårat kök på 1 timme.
  Vi var till La Perla i onsdags😍. Vilken god mat o fin inredning👍
  Vi måste haft tur för vi bokade inte bord men fick en sittning, tur för oss för den pastan var så jäkla god❤️❤️❤️

  1. Hej Jenny!
   Men va?? Ert kök!! Herregud stackare!! Gick det att rädda?? Ja, skorna är sjukt trist men det är bara prylar, jag försöker se det så.. haha..

   Åh vad kul! Vad glad jag blir! Ja, ibland lyckas man pricka in en tom tid eller en avbokning! Vad härligt iaf att pastan var god och ni var nöjda! Varmt välkomna tillbaka 💕👍🏼⭐️

   1. Hallå😊
    Nej, köket gick inte att rädda! Jag fick ett nytt😅, synd😇.

    Vi kommer garanterat tillbaka, det var så trevligt och som sagt inredningen och personalen och maten, allt bara stämde ihop. ❤️.
    Våran son var inte med, så vi måste tillbaka. Sonen var medbokad på semester på Mallis en vecka. Men han fick erbjudande om jobb som han var tvungen att ta, (18 år och första riktiga sommarjobbet) han skulle älskat maten och stämningen.

    Jag åt Safferano och hummerfylld prosciutto, försökte göra samma hemma, inte lätt😜 . Om jag bodde på Mallis skulle jag äta hos er varje dag🤗

    Ha det gott.
    /Jenny

Lämna ett svar