Dinglande snoppar och skuttande tuttar..

Hej och godmorgon darlings!

Jag måste ju berätta för er om igår, när vi firade vår vän Thomas som fyllde 50år. Vi var inbjudna till kalas på båten dom hyrt och som ligger i Port Portals. 09.50 var vi på plats, redo att fira.

Å igen kunde jag inte välja bort några bilder. Haha.. jobbigaste bloggaren ever med 300 bilder.. sorry! Säg till om ni tycker det blir too much! 😊

Port Portals är fantastiskt vackert och väl värd ett besök ”bara för att”. Denna hamnen ligger oxå korta biten ifrån vår La Perla-Portals Hills.

Födelsedagsbarnet

Det var alltså fina Thomas vi firade och med alla på båten kunde vi ganska snart kasta loss och tuffa ut.

Mallorcas skärgård är sagolikt vacker och vattnet skiftar mellan knallblått och turkos.

Lite sång och en skål såklart!! 🥂🍾

Sen bar det iväg och ja.. det blåser ju lite där på sjön. (Varför säger man egentligen sjön när man är på havet?)

Födelsedagsbarnet Thomas i blått och kära maken Calle i turkost.

Vi var på väg till Portals Vells som är en liten by på den sydvästra delen av Mallorca. Här ligger några riktigt fina vikar med kristallklart, turkost vatten.

Alltsååååå.. kolla vattnet!! Hur vackert???

Vi la till här och badade och skålade om vartannat.. eller..vissa badade. Not me! Jag är värsta krukan och tycker det är så meckigt med håret och jag avskyr när saltet stelnar på kroppen och nää.. jag tittar ofta på när dom andra badar.. haha..

Sen var det dags för lunch och den käkar man på en av byns två restauranger. Vi var på Playa Del Mago som i sin tur ligger på en nudiststrand……….

Lilla dinkyn in till restaurangen.

Och det är alltså här då det händer.. här är det frisläppta dinglande snoppar och skuttande tuttar så långt ögat kan nå. Faktum är att det var så många nakna rumpor på bilden att jag faktiskt valde att klippa ner den.. haha.. Jag är långt ifrån pryd men jag fattar inte hela den här nudist grejen? Varför vill man gå spritt språngande näck??

Det är ju lite roligt faktiskt och flera gånger kom vi på oss själva med att stirra.. jag är helt förundrad över hur man kan kravla omkring på alla fyra. Böja sig ned med rumpan i vädret å leta i nån kasse, mitt framför sin partner och bredvid alla som ligger där. Spela boll i havet, ligga och läsa med benen brett isär HELT utan att känna sig obekväm? Jag förstår att man vill ha en fin jämn bränna men ÄR det viktigt att solen når in mellan skinkorna?? Haha.. Jag är säkert extremt gammelmodig men jag klarar knappt av toppless grejen ens. Jag gillar när man inte fläker ut allt man har. Haha.. men det är jag det.

Vi hade iaf en jättemysig lunch på restaurangen och Thomas och Calle bjöd på en massa gott. Calamares äter man ju ofta här och vi är inte sämre. Vi älskar det. Med pressad citron och aioli till! Mums!

Det kom in enorma fat med olika fiskar, musslor och räkor. Sååå fräscht och gott. Å väldigt spanskt. Vi drack kaffe efter och åt diverse desserter.

Hela gänget samlat.

Vattnet är otroligt varmt och behagligt.

Vi tog Dinkyn (Lill båten) tillbaka igen och blev serverade melon och mera bubblor.

Den här båten kan man hyra och det gör man genom Epic Charter. Vi åkte i båten ISABELLA idag men dom har flera storlekar att välja mellan.

Min snygga man ❤️

Mera bad, prat, skratt och bubbel. Jag blev faktisk alldeles groggy där ett tag i solen och somnade nog allt en liten stund. Så himla skönt.

Mäklar Lena var på party humör”

Framemot kl 18 var vi tillbaka i hamn efter en helt amazing dag på havet. Om du inte har sett Mallorca ifrån havssidan så försök att göra det. Det är alldeles tokigt vackert.

Ett stort och varmt TACK Thomas & Calle för en alldeles fantastiskt härlig dag. Ni är SÅ fina! 💕

Emilio och jag åkte hem till oss och mina fötter och tår var svullna som små prinskorvar. Jag blir ALLTID så när det är såhär varmt och ännu mer om jag dricker alkohol i solen. Alltså nu snackar vi SVULLEN. Jag kunde knappt få på mig mina flip-flops. Sjukt irriterande och det gör faktiskt otroligt ont.

Väl hemma tog jag en vätskedrivande tablett plus en påse vätskeersättning att blanda ut i vatten. I Sverige är allt sånt receptbelagt men inte här. Det är inget man ska greja med för mycket då njurarna kan fara illa. Men enligt apoteket här är det ok att ta en tablett någon gång då och då. Som tex nu när tårna ser ut som något man ska lägga på grillen och doppa i någon god sås.

Bailey, Lipton och Rollo

Varm, klibbig och proppfull med vätska la jag mig i badet. Med telefonen i handen och en godispåse på badkarskanten stod dom såklart där sen. Mina musketörer. Min fantastiska trio. Vart jag än går så följer dom efter.. speciellt om dom kan sniffa sig till att det luktar godis.. haha.. Lilla Bailey är så liten att han inte riktigt når upp.. Alltså hur goa??

Anton och Linas pappa och halvlillebror är här btw. Vi hann med en kortisträff i onsdagskväll men idag ska vi nog ses lite längre. Eftersom dom inte sett Andratx och det är vår favoritby så ska vi kanske ta och visa dom det.

Jag hoppas solen skiner på er wherever you are. Mallorca börjar bli ordentligt hett nu! ☀️

Massvis med kramar😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

22 reaktioner till “Dinglande snoppar och skuttande tuttar..

 1. Vem åker till en nudiststrand och tycker det är märkligt att folk är nakna? Det är ungefär som om en muslim med burka skulle åka till din favvostrand och gnälla över att du har bikini.. och fälla nedlåtande kommentarer om dig.
  Ta seden dit du kommer eller håll dig där ifrån. Nedlåtande kommentarer om folk som badar nakna klär dig inte Åsa.

  1. Haha.. oh my!! Ja, vi var gäster på båten och valet av strand var inget vi valde eller ens visste om. Dessutom har jag absolut NADA emot nudister eller vakna människor! Jag bara förstår inte grejen! Varför vill man visa upp sina mest privata delar för alla som kan se? Att dom garanterat är som vem som helt och fantastiska människor det tar jag som en självklarhet. Men om nakenhet, och nudister har jag all rätt på jorden att ha åsikter om. Vilka jag vill faktiskt! På MIN blogg. Det jag däremot inte förstår är varför DU har rätt att ha åsikter om mig? Vad som klär mig eller inte! Varför är dina åsikter viktigare och mer ok än mina? Nä, ta seden dit du kommer och lägg dig inte i vad jag som bloggare skriver om. Var god skrolla vidare.. för det här påhoppet klär dig inte!

   1. Bra skrivet Åsa! Man kan tycka olika men framför inte det så otrevligt och oförskämt som personen ovan.

  1. Hej Kajsa! Denna bikini har ett X antal år på sig. Köpte den i Caribien och märket är Elisabeth Hurley Beach. Har aldrig någonsin haft en sån SJUKT bra bikini. Den bara håller, håller och håller. ⭐️👌🏼

 2. Hej! Får också problem med vätska i kroppen, vad heter de vätskedrivande tabletterna du använder? Ska passa på att köpa nästa gång jag åker till Spanien. 😊

   1. Hej Josefina!

    Tabletten heter Furosemida och vätskeersättningen heter Emportal. 👍🏼 Kram

  1. Hej Sanna!

   Ja, dom är toppen! Men var försiktig. Max 1 gång i veckan. Tabletten heter Furosemida och vätskeersättningen heter Emportal. 👍🏼 Kram

 3. Vilken underbar dag på havet😀
  Jag älskar att bada finns inget bättre när man är varm som efter en härlig PW😊
  Det där med att springa runt naken och allt dinglar runt hua inte my cup of Tea😌
  Kram till dig

  1. Hej Helene!! Ja! Helt amazing dag! Sååå nice!! Vattnet där är som i Caribien. Underbart!! Haha.. Nää.. jag fattar inte heller grejen. Men smaken är ju som baken. 🍑 Kramar 💕😘

   1. Såg nu var ni var😃hade min lägenhet inte långt därifrån hela den delen av Mallorca är min favorit❤️Costa de los Pinos är stranden brevid där ni var, min favorit med en jätte mysig (enkel) taverna. Även viken Canyamel som kommer efter är jätte charmig! Kram från ett blåsigt Roslagen

 4. Haha nej jag hade inte heller känt mig bekväm med att vara på ett nudist läger jag är också långt ifrån pryd men där går gränsen kläderna vill jag ha på mig och jag är heller ingen som gillar att bada. Det såg jättehärligt ut när ni firade eran vän njut av livet!! Kram Johanna

  1. Hej Johanna!

   Haha.. ja, det blir lite knasigt när restaurangen ligger ovanför den stranden. Jag har inga problem så, jag blir bara så fascinerad över varför man vill visa sig så. Haha.. lite roligt var det allt. Kram till dug och ha en fin dag 💕

 5. Vilken underbar dag!!😎👍 Är oxå en badkruka, känner igen mig precis i det du skrev!!😅 Håller oxå till fullo med dig, vad är grejjen med att bada och visa sig helt naken inför andra?? Mycket märkligt… 🤔🙈🙄 Tack för underbara bilder återigen 😍 Ha en fin dag! Kram 💕

  1. Hej Madelen!

   Haha.. ja, lite tossigt känns det! 😄 Tack söta du och ha en fantastisk dag! Kramar 💕☀️🌴

 6. Härligt med vänner & god mat 🙂 ljuvliga bilder du visar ni är så fina kram å njut av livet <3

  1. Hej Eva!

   Tusen tack söta du! Ja..Vi hade en fantastisk dag! Livet till sjöss är något alldeles speciellt ellerhur?

   Kramar till dig Eva! 💕😊

 7. Hej fina Åsa! Jag åker till Palma nu på tisdag för första gången! Är såå taggad. Har du några tips på ”måsten” när man är i Palma?? Bra restauranger, stränder, shopping etc =) Kram fina!

  1. Åsa har jätte-bra rekommendationer på Instagram.. Vid hennes profil under Mallorca😉

  2. Hej Amanda! Kika på min insta. Där har jag lagt en favorithändelse du kan kika i. 👍🏼☀️🌴 Njut av ön! Kramar

Lämna ett svar