Förkylning och familj..

Hej på er!!

Det är ytterst sällan jag är sjuk och förkyld. Kanske en gång om året typ men nu var det dags. Mitt i ett ”svälj” på torsdagkvällen kom plötsligt jordens taggtråd och satte sig. Jag blir alltid sjuk så.. att det börjar med halsont. Hatar det! Sen kom huvudvärk och feber.. ja ni vet. Till skillnad ifrån Sverige så kan man här, på apoteket, köpa riktigt bra grejer utan ett recept. 😃

Vi hittade den här medicinen efter förra gången jag var på väg att bli förkyld. Emilio bönade och bad på apoteket att ge mig något riktigt bra. Just denna är i påse som man blandar i vatten. (Det går fortare då) Den smakar vedervärdigt men oh vad bra den är! Men den finns även i tablettform. Ett tips till alla sjuklingar som åker till Spanien! Köp med er hem! 👍🏼 Så jag har alltså bäddat ner mig och enbart följt med och gjort det jag måste. Men det vände fort och idag har jag bara pyttelite ont i halsen kvar. Så det har varit mina senaste (inte så roliga) dagar och det är därför det varit lite tunt med blogginlägg. Ber om ursäkt för det.


Men roligt är att igår kom Emilios lilla mamma Melina, hans storebror Vito och deras kusin Maria. Så mysigt! Nu är huset fullt igen, precis som det ska vara. Kusin Maria och Emilio har inte träffats på många år, även om dom hållt kontakten, så det var ett riktigt kärt återseende. Mamma Melina var här bara för en månad sen. Hon älskar att vara här så hon hängde på när Vito skulle komma ner och hälsa på.

Lite prosecco och tilltugg för att hälsa alla välkomna.

En knallbrun Emilio och Maria.

Vito glad, brun och (singel, en liten hint till alla tjejer) 😉

För er lite yngre läsare så är det denna Vito som tillsammans med Emilio var Stockholms hetaste dansare back in the days. Dom hade egna shower med bla Eva Rygberg, Lill Lindfors, Lasse Berghagen och Lill Babs. Dom blev sedan Pernilla Wahlgrens dansare och slog igenom med dunder och brak när Pernilla, Emilio och Vito var med i Melodifestivalen 1985. (Piccadilly Circus) Då var jag 11 år och tyckte Pernilla var sååå cool med sitt stora hår och fina smycken. Haha..

Jag var tyvärr lite för liten för att få uppleva hela denna masshysteri som denna trio sen kom att skapa. Men jag minns Mellon väldigt väl och snacket som gick i skolan om att hon hade haft EGNA dansare med sig på scen. WOOOOOW! Vad coolt! Haha.. Det var så otroligt ovanligt då! Ni som minns, ni vet men ni andra. Tänk Beyonce! Det var samma stjärnstatus! Dom kunde inte röra sig på gatorna! Folk var helt tokiga.

Min kära svärmor ❤️

Melina och jag har inte alltid varit så nära som vi är idag. Vi började faktiskt vår resa med fientlighet och stormigt bråk. Jag ska berätta mer om det i ett eget inlägg. Men idag kallar hon mig sin dotter och hon är min fina goa svärmor som jag älskar så mycket. Jag är så glad för den relation vi har idag.

Lipton in action

Vår äldsta hund Lipton lägger sig såhär på rygg när någon kommer. Haha.. Sen ligger han kvar så tills någon kliar honom på magen. Knasiga, älskade vovve.

En La Perla skål

Efter en väldig massa prat så var det dags för middag och väldigt sent trillade vi in på La Perla Portals Hills. Alla fick varsin liten svampsoppa, vi åt pizza, burrata, pasta och risotto. Alla var för mätta för dessert men vi tog ändå in en tiramisu (som är sinnesjukt god) och lite glass. Sen var det hemfärd efter ännu mer skratt och prat. Hemma fortsatte det och vi hamnade i säng först vid 03. Lilla Melina som ändå är 74 år var typ piggast av alla haha..

Emilio och mamma Melina

Idag var vi lite trötta men efter en juice och lite kaffe var alla igång igen. Nu ska vi fixa oss och ge oss iväg till det absolut finaste stället på ön och äta morsdags lunch. Sååå fint! Mer om det i morgon! 💕

Kramar ifrån ett lite mulet Mallorca

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

2 reaktioner till “Förkylning och familj..

  1. Grattis på mors dag! Skönt att höra att du är pigg igen. Älskar din blogg! Du verkar ha en så fin förmåga att vända jobbiga relationer till att bli bra. Något man skulle önska att alla hade.

    Hoppas ni får en underbar dag på Cap Rocat😊

    1. Hej Sofia! Tack snälla! Detsamma till dig ifall även du är mammi. 😊

      Vad fint sagt av dig! Verkligen tack! Det värmde! 💕 Vi hade en fantastisk dag. I morgon måndag kommer det lite bilder. Kram ☀️

Lämna ett svar