In your face..

Det här blir ett ordentligt avskalat inlägg. Jag har inga problem med att gå osminkad, faktum är att jag väldigt ofta gör det. Speciellt nu när solen äntligen vågat visa sig lite och vi faktiskt spenderat några timmar i solen. ☀️ Men ändå! Det är så naket liksom. Men jag kör! Bare with me.. Haha..

Hudvård.. detta evigt stötande och blötande om vilket märke som är bäst osv. Alla har vi våra favoriter. Jag har som jag nämnde igår använt Exuviance i först 2-3 år innan jag gick över till lite starkare NeoStrata och körde det i säkert 7 år fram och tillbaka.

Detta är alltså AHA syra krämer (Alpha Hydroxy Acid) och just dessa krämer togs fram utav hudläkare. Dessa syror använda ofta inom hudvård med funktionen att snabba på cellförnyelsen, exfoliera (peela) bort gamla och förbrukade hudceller. När man får bort den döda och grå ytan så kan fukten bevaras bättre vilket gör att fina linjer och rynkor blir grundare och hyn får en finare lyster.

Man kan läsa på NeoStratas hemsida

NeoStratas produkter är effektiva vid många olika hudtyper och hudproblem.

 • För tidigt åldrad hy/solskador hy
 • Torr glåmig och uttorkad hy
 • Fina linjer och rynkor
 • Pigmentfläckar
 • Akne/fet hy som är benägen att få finnar.

Faktum är att jag verkligen kan instämma. Jag ser alltid stor skillnader på min hy med dessa krämer. Jag har inte akne men typ allt annat på den listan! 😂 Egentligen borde jag fasen få reklampengar för detta inlägg för kolla dessa bilder.

Jag har i 1 år använt löjligt och onödigt dyra ADORE krämerna. Å jag är så missnöjd! Men det är en annan story.. haha.. Nu köpte jag NeoStrata igår och har kört 1 natt! Det är allt..

Före 👎🏼 Grå och glåmig hy!

Jag gör alltid en ordentlig rengöring och nu då med deras exfolierande skum. Å till er unga tjejer! Det kan inte sägas nog många gånger! TVÄTTA ALLTID BORT SMINKET INNAN NI LÄGGER ER! Porerna förstoras annars och det vill ni INTE! Tro mig! Min Lina fick lära sig tidigt att om du ska sminka dig så ska du oxå hålla huden ren efter. Ni kommer ångra ihjäl er när ni blir äldre om ni slarvar när ni är unga! Just Do it!! Få in det som en rutin! 💕

Sen kör jag alltid ett ansiktsvatten efter. Rent och fint! Jag blir alltid så förundrad över hur mkt smink och smuts som sitter kvar efter en vanlig rengöringstvätt. Med ansiktsvatten får man bort allt! TOPP!

Sen deras serum som är till för att krämen efter ska kunna tränga in och ”jobba” bättre. Efter det ”duttar” jag försiktigt in deras ögonkräm med fingertoppen under ögonen. (Denna rutin gör jag morgon och kväll) Sen kommer då natt eller dagkrämen.

Efter 👍🏼

Här är jag nyvken och har bara använt rengöringen och krämerna till natten och nu igen på morgonen. Kanske lite sämre bilder men huden känns och ser redan bättre ut och med en bättre och finare lyster.

Jag fattar inte varför jag testar andra märken. Otålig och uttråkad kanske.. haha.. men nu stannar jag nog hos NeoStrata ett tag. ☺️ Kanske kan du få tag på prover innan du köper ett sånt set jag har, här på Mallorca kostar dessa 5 produkter ca 3000kr. Men jag tror och tycker verkligen att det är en investering på en mogen hy!

Kramar ifrån mig 😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

3 reaktioner till “In your face..

 1. Tack för intressanta tips! Kul! Lite svårt att se exakt vilka krämer du använder och även om användningen av produkterna naturligtvis är individuell så vore jag tacksam för namn på inköpen. Vid tillfälle! 🙂
  E

  1. Hej hej!

   Åh! Jag tänkte det gick att zooma på bilden både på detta inlägget och det förra så ser man tydligt! Men här kommer ändå en liten lista. 👍🏼 Just NeoStrata har inte en mängd olika krämer för samma användningsområde så dom är relativt enkla att hålla koll på. 😊

   1. Exfoliating wash (skum rengöring)
   2. Firming Collagen booster (serum)
   3. Intensive Eye Therapy (ögon kräm)
   4. Matrix Support (dagkräm med solskyddsfaktor 30)
   5. Cellular restoration (Nattkräm)

   Stort lycka till nu! 🌸
   Kram

Lämna ett svar