MOM is wow upside down

Hej darlings!

Måndag, ny vecka och lite kul jobb.. idag ska jag påbörja jobbet på det stora huset jag ska renovera, ja, inte jag själv haha.. men jag ska peka och tala om hur byggarna ska göra. När dom är klara ska jag sen inreda. Just detta hus ska fixas i etapper då en till våning ska byggas till. Ordentligt med jobb, tid och licenser. Men ROLIGT! Så till att börja med ska toalett och kök helrenoveras medan resten av huset ”ytfixas” för att kunna bo i under tiden dom bygger om trädgård osv. Senare idag ska det alltså planeras och startas igång! 😃


Och igår var det ju morsdag. Fantastiskt lyxigt att få lite extra tid med sina barn en dag som denna. I år var Lina kvar i Stockholm men Anton är ju här och överraskade mig med en enorm bukett med 50 rosa och vita rosor. WOW! Det är nog det vackraste jag sett! 🌸

Bästa, finaste Anton

Eftersom Emilios mamma och hans kusin Maria, (som oxå är mamma), är här ville vi fira ordentligt! Vi har ett favoritställe vi fira alla våra stora dagar på och det heter CAP ROCAT och ligger en bit före flygplasten. Det är ett jättefint 5 stjärnigt hotell med en helt galet vacker vy. MAGISKT!

Dom här små golfbilarna blir man hämtad i för att ta sig ner till restaurangen. Den ligger så otroligt fint uppepå en klippa med hela havet som lunchvy.

Melina är redo

Vår servitör möter upp oss

Emilio utbringade en skål för alla oss mammor ❤️

Vi har våra favoriter på den här menyn så varför chansa. Haha.. så tog in det vanliga.. lite bröd, laxtartaren och friterade baby bläckfiskar till förrätt. Sen filmade jag huvudrätten till min insta story och glömde helt bort att ta bild på min fantastiska kyckling med sallad till. Haha.. Men den var sjukt bra och något jag varmt kan rekommendera. Dock är efterrätterna lite so and so här..

Laxtartar med avokado

Friterade Baby bläckfiskar med 3 sorters aioli.

Melina fick en massa morsdagspresenter. En väska, ett par solglasögon, örhängen och halsband och till sist en sjal. Hon var sååå fin i sina nya brillor.. en riktig fashionista! 👌🏼

En fantastisk morsdagslunch med extra allt och det var så otroligt trevligt! Älskar verkligen att ha min familj här. 🙏🏼

Jag är så otroligt tacksam över min älskade son (och självklart min dotter i Sverige), min kära man och den fantastiska familj han givit mig. Det är lite kaos här å där ibland haha.. men fasen vad mycket kärlek det pumpar i dessa ådror. ❤️

Dags för hemfärd i våra golfbilar igen.

Igen bara.. alltså denna bukett är SJUK! Jag har försökt att fota här hemma men bilden ger inte buketten rättvisa. Den är så stor och fin att jag svimmar. Tack älskade unge! 💕🌸

Flower is Power”

Hoppas ni alla mammor hade en fantastisk dag igår. Kramar och hälsingar ifrån ett varmt mammahjärta. 😘💕

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

4 reaktioner till “MOM is wow upside down

  1. Vilken fantastisk bukett. Där har vi också varit o ätit. Det är helt otroligt vackert där <3

  2. Så fina bilder och all kärlek lyser igenom bilderna..vilken bukett din son gav dig! 😉 <3

Lämna ett svar