Avsked och hamburgare..

Igår kväll lämnade vi Lina & Victor på flyget. Med ANTON’s bil, då våran inte får åkas omkring med! Det nya däcket efter gårdagens punka, (se bloggen ifrån igår) kommer i morgon måndag.

Dessa avsked.. buhu!! Men eftersom dom redan köpt biljetter tillbaka hit den 1-a juli känns just detta avsked så mycket enklare. ❤️

Tänk att både Jag och Lina är naturliga blondiner egentligen! (Ett evigt färgande) Jag kan knappt fatta det själv! Och ja! Vi får väl höra någon gång ibland hur lika vi är! Haha.. 🍒 Mammis tjej.


Anyway.. Efter flyget var vår lilla trio som var kvar, sugna på hamburgare och tack kära Google, för jag hittade en hyfsat ny ”Hamburgeria” i gamla stan här på Mallorca. ”RAIMUNDO”

Lycka när Anton är ledig och kan hänga med oss”

Det var helt fullbokat men med lite vädjande fick vi tillslut ett bord!

”Raimundo’s meny”

”Nacho frossa”

Vi tog in en Nachos med en massa ost på (precis som det ska vara), guacamole och salsa sås. Sjukt bra! Och varsin amerikansk hamburgare med rosmarin pommes till!

”La Americana”

Alltså JÄKLAR så gott det var! Bästa hamburgaren jag ätit på vääääldigt länge!! Med riktigt saftigt och bra kött. Trots att jag knappt åt halva blev jag proppmätt. Stället har funnits i ca 8 mån och är jättefint och fräscht. Det här kan jag varmt rekommendera! 🙌🏼🍔

Utanför RAIMUNDO”

Sen var det bara att åka raka vägen hem å ner i sängen. Efter en vecka utan något direkt jobbande. Bara härligt mys med barnen, har vi nu en hel del att ta igen kommande vecka!

Kramar😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

6 reaktioner till “Avsked och hamburgare..

  1. Åh! Kan du inte visa bilder på när du/ ni var ljusare i håret? Skulle vara så kul att se 😀💕

    1. Haha.. oh herregud!! Jag får leta lite i gömmorna då! Vi får se vad som kommer fram! 😊🌸

  2. Hur underhåller du håret, du som vistas på soliga mallorca? Ditt hår/du ser alltid så fräsch ut. Går du till en frisör och färgar det eller hemma? Färgar SU svart eller mörkmörk brun?

    1. Hej Malin! Just nu ÄR faktiskt håret jättetorrt så jag gör inpackningar var och varannan tvätt. Men annars både solskyddspray och maccadamiaolja. Men jag har även en jättebra produkt med keratin i härifrån som skyddar och återfuktar. Jag färgar någon gång ibland hos frisör och resten hemma. Jag gör detta var 14-e dag och jag skulle bli fullkomligt ruinerad att gå så ofta. Dessutom är jag otålig och tycker det är ganska kul att pilla själv..haha.. Jag är mörkbrun i botten med nougatiga längder idag men under många år var jag nästan mörkbrun/svart. Kram

Lämna ett svar