En något kaosartad ROAD TRIP..

Sista dagen med Lina & Victor och fast att jag ler så gråter mitt hjärta. Vi är så själsligt nära min lilla Tuss och jag. Att skiljas åt är bara förfärligt. Men jag tänker inte förstöra denna sista gulddag med ledsna miner. ❤️

Vi packade våra väskor och drog till PONDEROSA BEACH som ligger på andra sidan ön. Ca 10-15 min från Alcudia. Ca 50 min från Palma. Vi parkerade utanför restaurangen och stranden vi skulle till, och fast att det smällde till lite i bilen pga ett stort hål i vägen, så var det inte mycket smäll nog att vi reagerade. Vi kom ner till stranden som är milslång och vattnet är verkligen turkost och fint här.

Ponderdosa Beach”

”Emilio inte så förtjust i blåst”

Men.. då Mallorcas väder just nu är heltokigt så blåste det ”nordan” och vi hann lägga oss 15 min innan vi gav upp! Att ligga med handduken uppepå sig istället för under sig känns inte helt ok! Det var helt enkelt svinkallt!

”Älskar denna rostbruna klänning ifrån Missguided”

Vi hade tänkt äta lunch här, vi hade bokat bord men restaurangen öppnade först kl 12. Vi som bara juicat var ju döhungriga. (Och vissa av oss lite sura 😝) Så vi lämnade för att åka tillbaka till Palma. När vi kommer till bilen så har vi fått punka!! Alltså!! Den där smällen ifrån hålet gav oss PUNKA!! Vad är oddsen!? (Vissa nu ÄNNU mer sura! 😂)

Alla var nog lite chockade och undrade vad vi skulle göra i en hundradels sekund? Man behöver inte byta däck varje dag som tur är. Emilio fick lite smått panik som var övertygad om att vi inte hade något extra däck i bilen! Haha.. klart det finns?? Är det inte typ lag på det?

Jag har nog någon inbyggd arbetsledareroll (på gott och ont) så jag pekade med hela handen tills däcket var upphittat, det gamla var av och det nya påsatt. Inget ont om min älskade man men han HATAR verkligen att smutsa ner sig. (Jag ska fasen göra ett helt inlägg om hans smutsfobi) ☺️ Men han stod iaf bredvid och höll oss som ”ÄLSKAR” att smutsa ner oss sällskap! 😂❤️

Tack gode Gud att Lina’s Victor var med och kunde hjälpa till! Tjoflöjt.. på 10 minuter satt faktisk däcket på bilen! Så i 80km/h rullade vi sen mot ”rätt sida av ön” (Emilio ska ALDRIG NÅGONSIN mer åka tillbaka dit nu) haha..

Vi hittade ganska snabbt en däckfirma i Palma Nova.

Klockan 13.30 var blodsocker nivån fullständigt i botten. Men med nytankad bil, ett beställt däck och med lite uppletad energi så fick vi tillslut i oss både en god pasta på trofasta Il Chiringo i Palma Nova.

Samt fick lite riktig sol på nosen vid stranden!

Nu är vi hemma igen och Anton är här. Alla skrotisar ligger på solsängar i trädgården och softar. Musiken ekar och hundarna busar. Om några timmar sitter min lilla Tuss på planet till Sthlm. Men om en månad är hon här igen. Life is pretty good after all. ❤️

Puss & Kram 😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

4 reaktioner till “En något kaosartad ROAD TRIP..

 1. Gud vad jag älskar din blogg! ❤️ Det är min allra största dröm att dra i från kalla Sverige och leva någonstans där solen skiner mest hela tiden. Får bli när barnen lämnat boet…
  Du skriver himla bra, superfina foton och allt är så snyggt och rent. Älskart! 😊
  Ha det gott!
  Jenny

  1. Åh vad glad jag blir Jenny! Så roligt att höra! Ja, det är fantastiskt härligt på en massa vis. Mallorca som blev mitt val är ett litet paradis! Tack för att du vill läsa om våra tokigheter! Kram 😘🌸

 2. Låter som en händelserik dag 😜 Tur det löste sig med däcket och att ni till slut fick mat i er, lågt blodsocker är ingen lek 😬

  1. Haha.. nä, herregud vilken dag! Men det löser sig ju alltid!! Ellerhur? (Trots vissa sura miner..haha) ☺️👍🏼☀️

Lämna ett svar