Site icon ÅSA INGROSSO

Avsked och hamburgare..

Igår kväll lämnade vi Lina & Victor på flyget. Med ANTON’s bil, då våran inte får åkas omkring med! Det nya däcket efter gårdagens punka, (se bloggen ifrån igår) kommer i morgon måndag.

Dessa avsked.. buhu!! Men eftersom dom redan köpt biljetter tillbaka hit den 1-a juli känns just detta avsked så mycket enklare. ❤️

Tänk att både Jag och Lina är naturliga blondiner egentligen! (Ett evigt färgande) Jag kan knappt fatta det själv! Och ja! Vi får väl höra någon gång ibland hur lika vi är! Haha.. 🍒 Mammis tjej.


Anyway.. Efter flyget var vår lilla trio som var kvar, sugna på hamburgare och tack kära Google, för jag hittade en hyfsat ny ”Hamburgeria” i gamla stan här på Mallorca. ”RAIMUNDO”

Lycka när Anton är ledig och kan hänga med oss”

Det var helt fullbokat men med lite vädjande fick vi tillslut ett bord!

”Raimundo’s meny”

”Nacho frossa”

Vi tog in en Nachos med en massa ost på (precis som det ska vara), guacamole och salsa sås. Sjukt bra! Och varsin amerikansk hamburgare med rosmarin pommes till!

”La Americana”

Alltså JÄKLAR så gott det var! Bästa hamburgaren jag ätit på vääääldigt länge!! Med riktigt saftigt och bra kött. Trots att jag knappt åt halva blev jag proppmätt. Stället har funnits i ca 8 mån och är jättefint och fräscht. Det här kan jag varmt rekommendera! 🙌🏼🍔

Utanför RAIMUNDO”

Sen var det bara att åka raka vägen hem å ner i sängen. Efter en vecka utan något direkt jobbande. Bara härligt mys med barnen, har vi nu en hel del att ta igen kommande vecka!

Kramar😘😘

Exit mobile version