Ett tajtare face..

Hej och god morgon darlings!!

Vilken respons på inlägget om Lina! Herregud! Tack för era meddelanden och tack för förtroendet! Ni är fantastiska allihop! ❤️ Jag är så tagen av att ni är sååå många, vi.. ni.. är FÖR många som inte fått och får hjälp! Det är helt otroligt och såå jäkla fel! Jag kommer svara på vartenda medd.. i promis. Men det har gått i 190 här.. as ALWAYS och jag har verkligen inte haft tid. Men det kommer! Ni är så fina alla! TACK! Skickar all styrka jag kan till varenda en av er! ❤️

Men nu om ngt helt annat!


Jag såg Victoria Beckham få en sån härlig behandling på instagram. Så jag skickade länken till Isabelle på KARLAPLANSKLINIKEN och frågade..

Isabelle!!! Jag vill ha den här behandlingen!!! Kan du göra den på mig???

Hon svarade direkt och skrev!

-Jaa.. såklart! Men du ska få något ännu bättre! Jag ska ta fram en special behandling åt dig!

Haha.. så underbart! 🙌🏼 Så igår morse.. några timmar innan vårt julbord gjorde hon sin alldeles egna, galet bra specialbehandlingen på mig. Känns ju lite extra kul att den faktiskt fungerade så bra och gav ett fantastiskt resultat.

Jag fick alltså först en ”LPG face liftmassage på ansikte och hals. Behandlingen förebygger och bekämpar hudens ålderstecken och förstärker uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. LPG-n är JÄTTESKÖN! Jag somnade nästan. Älskar all form av massage så denna kändes bara toppenskön. ⭐️

Behandlingen:
– Stramar upp huden
– Reducerar fina linjer och rynkor
– Motverkar påsig, trött och glåmig hud
– Förbättrar blodcirkulation och lymfdränage
– Ökar och stimulerar kollagen och elastin
– Tar bort döda hudceller
– Ger en smidigare och fastare hud
– Ger ungdomligare lyster
– Slätar ut och stramar upp dekolletage
– Reducerar ärr
– Reducerar dubbelhaka & svullnad

På första bilden här har jag precis fått LPG behandlingen och Isabelle är och hämtar den speciella Perfect Plump gelén så då passade jag på att fota.

Efter det fick jag då Karlaplanskliniken’s egna ”Perfect Plump treatment” där den magiska gelén masseras ner i huden i 5 lager. ⭐️ Okej det här gör ont.. och den STICKS.. känns ungefär som chili i hela ansiktet. Men det är ändå ok och man vet liksom att det kommer ngt bra av det och att det snart kommer att lägga sig. Behandlingen utförs alltså helt utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet ”plumping”- effekt och reducering av rynkor och linjer. Den jämnar ut hudton/pigmentförändringar och ger omedelbar lyster.

Jag som numera är i solen året runt (mer eller mindre) märker stor skillnad på huden. Jag har fått en del pigmentfläckar lite här å var. Rynkor har jag ett gäng och dom känns ändå ok. Jaaa.. jag skulle gärna vara slätare. Men det känns ändå helt ok att åldras. Det är ju bara en nytt kapitel av MOI. Så jag måste inte ha babyhy men jag vill ändå hålla huden pigg och fräsch. Ja!!!! Vad ska jag säga? Vilken jäkla grej! Kolla bilderna här så ser ni själva!

Här kommer Isabelles ”före och ”efter” bilder.

Kolla hur käklinjen kom fram och svullnaden på hakan gick ner. Rynkan på sidan på hakan försvann nästan helt.

Lite röd här men väldigt mkt slätare.

Ja.. det här känns så kul! Vilken superduper behandling!! ⭐️

Igår kväll stack det fortfarande när jag gick och la mig. Men det gjorde absolut inte ont. Det bara känns att huden är behandlad. Jag är dock sjukt torr om läpparna som även dom är behandlade längs kantlinjen.. haha.. men det är ju lätt fixat! Idag känns det bara fräscht och som att huden krympt lite. Tajtare liksom! SÅ NÖJD!

Den här behandlingen kan man göra som en engångs plumping grej men även som en djupare korrigerande kur på 4-6 behandlingar. Jag tänker absolut göra fler. Den här var verkligen ngt för mig!

Här finns bästaste Isabell på KARLAPLANSKLINIKEN 😊 behandlingen är hennes egen och hon har döpt den till ”Åsa Ingrosso special”

Nu är det frukost, jag ska till bästa affären Hans Mikael Inredning, en massa möten, anställningsintervjuer och SEN, ikväll ska vi på Benjamins avslutningskonsert på CIRCUS! Sååååå taggad!! Äntligen ska vi få se den!!

Puss & kram och var rädda om er! 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

3 reaktioner till “Ett tajtare face..

  1. Hej Åsa! Hur länge håller de innan man rekommenderas att göra om behandlingen😁💕

Lämna ett svar