Yes! I’m going to IBIZA..

Hej och god morgon darlings!

Åh.. nu var det ett litet tag sen vi hördes. Det händer så otroligt mycket både på restaurangerna men oxå med våra framtidsplaner och det vardagliga livet att jag helt uppslukats av det. Men här är jag nu och detta inlägg blir en bomb av bilder. Ni vet ju vid det här laget nu hur svårt jag har att ”killa mina darlings” så här kommer dom typ allihop. Haha..

Vi är just nu alltså på IBIZA och det är Emilios brorson och tillika gudson Sebastian ( SWEDISH HOUSE MAFIA) och hans kära fru Kinda och deras ljuvliga små flickor som bjudit hit oss. Varje år hyr dom ett hus här och njuter av denna bohemiska och härliga ö. I vanliga fall brukar Sebbe spela men i år är han faktiskt helt ledig och kan njuta av lite semester här. Här är oxå Kindas föräldrar och Emilios bror Vito och hans son Enzo.

Emilio och jag tog flyget igår morse och jag blir alltid så förundrad över hur otroligt nära det är. Man hinner lagom upp i luften innan det är dags att landa. Ca 20 min och sen är man framme. PERFEKT!!

Vito och Sebbe hämtade oss på flyget och sen raka vägen till detta magnifika hus dom hyrt. Det är gigantiskt och gymet i källaren är ungefär lika stort som ett normalt gym man går till på Mallorca. Haha.. så sjukt!

Fantastisk pool och fina vyer.

Jag Melina och Miranda tog en selfie.

Vi fick ett härligt välkomnande av dessa underbara tjejer. Sen hade vi en liten stund på oss att kramas och fixa för sen var det dags för lunch på El Chiringuito. En fantastiskt härlig Beach club med restaurang.

Vi åt så mycket mat och Sebbe tog in den ena rätten efter den andra. Vi var så hungriga och allt var så gott att jag faktiskt glömde fota all mat..haha.. men några rätter fastnade på bild.

Jag är ju fullständigt tokig i ostron. Att få dom serverade såhär, pinfärska direkt vid bordet är ren lyx och jag svär! Dom var ljuvligt goda!

En av dom absolut häftigaste och härligaste grejer med familjen Ingrosso är detta enorma intresse och dessa magiska kunskaper för musik. Vi pratar alltid, ALLTID musik, det lyssnas och skickas runt låtar. Kommer det en bra låt i högtalarna så spelas det piano i luften. middagarna är alltid högljudda, fulla av skratt och maxade med kärlek. Jag är så lycklig och glad att få vara en del av detta. Det har verkligen berikat mitt liv sååå innerligt mycket. Sebbes fru Kinda är en jätteduktig låtskrivare och här lyssnar vi på hennes nya låt hon gjort med David Guetta.

Ja, ni ser ju! Mat och desserter i överflöd. Det var en fantastiskt trevlig och mysig lunch. Vi åkte tillbaka till huset där några kylde ner sig med ett dopp i poolen.

Jag somnade en stund i soffan och sen väckte Emilio mig med att vi skulle åka och ta ett dopp i havet ifrån några klippor. Nu var det ngn stor spelning där så istället åkte vi till Fish Shack som är en oerhört pittoreskt och genuin, liten ”hål i väggen” restaurang. Här står mamman i köket och tillagar den ljuvligaste fisk du kan tänka dig. Här flockas världens största DJ-s tillsammans med stora oljeshaker, och kända skådespelare och alla vill uppleva denna enkelhet och goda mat. Sååå roligt att se! Ja vi var mätta sen lunchen men lite nygrillad fisk och räkor kan man ju alltid pilla i sig.

Vito, Enzo, Sebbe, Emilio och Muhammed.

Hem igen för dusch och fix inför middagen. Flickorna badade i polen igen och jag hann lägga mig två minuter i sängen. Vi gick upp tidigt och jag var redan nu otroligt trött faktiskt. Men ändå pigg och framför allt väldigt glad att vara här med dessa fantastiska människor.

Även om jag inte skulle bada så kan man ju alltid svalka fötterna lite! ☺️

Tres fashionistas..

Middagen åt vi på Grill El Pulpo. Ett gulligt litet ställe precis vid stranden. Här pekar man ut vilket kött man vill ha ifrån deras enorma köttdisk och sen kommer allt nygrillat och serverat till bordet. Eftersom man äter så himla sent här så kan man klämma in såhär mkt mat på en dag. Vi har ju typ inte gjort något annat än ätit. haha.. men faktum är att jag var sådär perfekt mätt och bara mådde toppen.

Finaste Sebbe & Kinda ❤️

Alltså dessa två människor är så genuint fina och generösa! Tack älskade ni för en helt perfekt och magisk dag.

Jag ligger i skrivande stund i sängen och har bråkat med mitt internet och en blogg maxad med bilder.. det är inte lätt att ladda upp dom såhär. Men jag tror att det ska funka. Bredvid mig ligger min ”Emi” och snusar lugnt och tungt. Gardinen i vårt rum silar bort mycket sol men långt ifrån allt och det lämnar ljusa mönster på våra fötter och upp på väggen. Jag hör ljusa röster och små tassande fötter.. Det är morgon på Ibiza och jag tror det är dags för frukost.

Kramar till er alla kära vänner. 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

8 reaktioner till “Yes! I’m going to IBIZA..

  1. Hi Cj. I was such in a hurry when I did this blog that I didn’t even think about it. But I will in the future. Thank you sooo much for letting me know. Have a fantastic day dear. ☀️🌴💕

 1. Underbara rader du delar med dig av😊så mysigt ni har det💙kram från ett tropiskt Roslagen🙏🏻

  1. Hej Helene!
   Jaaa.. här är amazing och vi mår så gott.. Nu är telefonen laddad med nya bilder och ett nytt inlägg kommer snart! Kul att du vill läsa! Kramar till dig 💕

 2. Vad härligt det ser ut och så underbart du skriver! Jag läser din blogg och slås av att våra liv är ganska lika. Menat med allt ni varit med om med snack, rykten och människor som pratar bakom ens rygg. Min dröm är att bo på Mallorca och du, ni, inspirerar!
  Kram Mia

  1. Hej Mia! Ja, människan har en väldigt stor vilja att döma och sen trycka ner. Ofta utan någon som helst kunskap om vad som hänt eller om det ens är sant. Avundsjuka och missunnsamhet är tyvärr ofta en stor bidragande orsak. Jag tror att vi all borde titta inom oss själv mer. Vilka vi är och vill vara och mindre på vilka alla andra är. Jag tror att en människa som är hel och mår bra dömmer inte, baktalar inte och gör ingen illa! 🙏🏼 Ja, Mallorca är himmelriket på jorden och vi trivs så otroligt bra. Kan bara varmt rekommendera det. 💕 Tack för dina ord och din tid söta. Kramar

 3. Åh vilket mysigt inlägg – tack för att du tar dig tid att dela med dig. Maxad dag verkligen och så fint att se la famillia umgås och ha det trevligt. Sebbe verkar vara en väldigt jordnära och ödmjuk person. Framgång kan ju stiga vissa åt huvudet tyvärr, men han verkar, precis som du skriver, väldigt genuin. Njut av era dagar på Ibiza!

  1. Hej Sofia!

   Tack själv för din tid! ☺️ Ja, vi undrade där ett tag på kvällen om vi verkligen kom igår för vi hade gjort så mkt haha.. Det går i 190 här and i love it! ❤️ I går var dagen likadan igen. Ja, du har helt rätt. Han är oerhört jordnära och hans familj är verkligen hans allt. En väldigt fin människa. Tusen tack söta du! Vi njuter. 🙏🏼😍💕☀️🌴

Lämna ett svar