Fotboll, Tapas..och en liten hund..

Godmorgon darlings!

Här skiner solen och stranden väntar. Sedan både jag och Emilio flyttat hit har vi aldrig spenderat så mkt tid i solen vid vattnet som i år. Med min utbrändhet i bagaget och med Emilio’s för något år sen, har vi fått lära oss att verkligen tänka om. Vad som är viktigt i livet. Därför innehåller dagarna nu långt mindre stressigt jobb och mer lugn och ro. Faktum är att dom braiga idéerna kommer när man vilar men varken Emilio eller jag slutar nog någonsin att tänka på jobbet. Så vi jobbar ändå.. haha.. men på ett annat sätt liksom. Så vi packar väskan och åker till beachen.

Dock går jag för stunden omkring såhär med vår minsta lilla plopp. Rollo (som är som dom andra två en Yorkshire terrier) är en mycket klängig vovvis som vill vara med och bli kelad med precis hela tiden. Han sträcker sig upp mot mig som ett litet barn och vill bli upplyft och sen hänger han såhär på min axel.. haha.. jag har blivit sjukt duktig på att bara använda höger handen. ☺️

Rollo är vår yngsta kille och är nu precis ett år gammal. (Ny sommarklippt också)

Ingen (inte ens jag som är sjukt ointresserad) missade väl att Sverige spelade igår. Vi såg på matchen uppe i Genova i Camillas fina Bodega här på ön. Fotboll, tapas goda vänner och ett big support såklart!

Emilio är taggad

Detta är en bild när vi ganska nyligen kommit. Under kvällen vällde det in glada svenskar och vi var nog ett hundratal på slutet. Alla taggade och peppade.. och optimistiska.

I paketet ingick lite tapas och både Emilio, jag mfl. som var jättehungriga, trodde nog att vi skulle få lite mer mat, blev kanske inte riktigt mätta på den där lilla tallriken. Ingen av oss är så förtjusta i lite torra baguetter sådär så magen knorrade lite. Som tur var fanns det kvar lite tårta och min kära makes mage blev lugn igen.. ett tag iaf.. 🍓

Emilio & Helena

Käraste Christin förevigar kvällen

Ja, nu vet vi ju alla hur snöpligt matchen slutade och det var ju mindre kul. Men vi var ett glatt gäng så det vilade inga sura miner över oss för det. Kvällen fortsatte för många nere på stranden då man firar ”San Juan” här och det är ungefär som Spanjorernas midsommar. Då grillar man och tänder lyktor med familjen på stranden. Det är såååå vackert när man ser alla tända lyktor som glittrar längs med vattnet.

Men för oss blev det ingen strand för vi var döhungriga och då är det grymt bra att ha egna restauranger.. haha.. så vi åkte till La Perla och fyllde på lite.

Emilio åt Fettuccine med italienska köttbullar och tomatsås. Jag åt en av mina favvisar. ”Trio Fantastico” Friterade blomkålsbollar, spenatgratäng med coppa och även där köttbullar med tomatsås. Jag var nog mer sugen och åt långt ifrån upp allt utan satt mest och ritade på nya restaurangen. Stolar, soffor, köket och alla arbetsytor. Det är mycket som ska in och fungera. Men detta är en sån rolig process. Att rita, ändra och klämma fram den absolut bästa lösningen för lokalen. Så papper och penna åker mellan oss och vi kluddar, fyller i, ritar över och så håller vi på så tills vi är HELT nöjda båda två.

Nu ropar Emilio och vi ska åka..☀️

Ha en fantastisk söndag kära vänner.. Med eller utan sol..njut av dagen. Ikväll ska vi på massage, spa och middag på Maricel hotell. Sååå nice!!

Kramar 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

Lämna ett svar