ZARA HOME got me blown..

Vi hade en liten stund inne i Palma igår. Lina & Victor ville shoppa lite. Det har varit en lång vår och säsongen har faktiskt inte riktigt kommit igång till 100%. Gatorna är fortf relativt lugna inne i stan. Jag har aldrig under mina snart 5 år här varit med om en så kall vår.

Här på Mallorca har ZARA HOME bytt lokal och deras nya butik är verkligen AMAZING!

Anyway så skrotade vi omkring på stan och självklart hamnade vi på ZARA HOME. Jag är verkligen inte något märkesfreak när det kommer till inredning. Jag älskar ZARA och HM Home. Snyggt måste inte vara dyrt. Att blanda upp billigt med dyrt och lite lyxigt är det ultimata tycker jag. Dessutom så är jag hopplöst jobbig med att vilja ändra omkring hemma och då skulle aldrig vår plånbok hålla för mina tokryck (som gärna dyker upp mitt i natten.. )

Jag är extremt grå, beige och vit i min stil men alltid när jag kommer in här så förförs jag av alla dessa somriga och saftiga färger.

Jag tänker att Turkost är ju så himla fint nu till sommaren! Det skulle säkert funka hemma. Haha.. å så kommer jag hem med nya kuddar och en filt. Men så ser jag ju direkt att DET ÄR INTE JAG! Å jag svär att jag testat turkost en miljard ggr.. samt orange, knallrosa och lila. Å varje gång tänker jag att jag MÅSTE sluta bete mig som ett barn i en godisaffär!! Jag vill ha ALLT!

Ljusblått är dock något jag verkligen känner är jag. Trots att det ligger utanför min ”comfort zone”. Jag älskar dom duvblå tonerna på keramiken här ovan och jag tror faktiskt jag ska investera i dom tallrikarna. Tillsammans med vitt och brunt trä är det sagolikt fint.

Det blev inte mycket shopping just ikväll men inspirationen bubblar i kroppen. Dom där ljusblå tallrikarna alltså! (Emilio kommer bli tokig när han läser nu för jag har dille på tallrikar och dom står redan överallt.. 😬)

Det är dags för en dusch och fix efter en dag med sololjor och sand. Ikväll ska vi äta lite med goda vänner. Ha en fin kväll kära ni! Kram 😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

12 reaktioner till “ZARA HOME got me blown..

 1. Hej, är i Palma nu och letar skor men hittar just inget. Du som har så snygg stil kanske kan rekommendera bra sko affärer? Tack fina 💕

  1. Jag håller helt med dig Anna! Faktum är att jag sällan köper skor på ön. Jag beställer mina på nätet eller shoppar när jag reser. Så tyvärr kan jag inte ge några bra tips. Men gå upp till ga stan, bakom mc Donalds. Där finns gott om skoaffärer och shopping! Stort lycka till! Kram 😊💕☀️

 2. Din klänning var super fin! Likaså din dotters långklänning som är vit/mörk randig som hon visa upp för nån dag sedan. Följer henne och dör för hennes klädstil. Vill så gärna veta var den klänningen kommer ifrån, hoppas du kan svara på det🙏

  1. Tack söta!! Min klänning är köpt i Italien! ☺️ Hennes är en byxdress och är mammis! Haha.. hon kommer hit utan kläder och använder mina! 😂 Den är oxå köpt i Italien nu när jag var där!! Så tyvärr kan jag inte hjälpa dig, det var en liten butik i Taranto. 💕

  1. Den är tyvärr köpt i Italien, tror den blir svår att hitta! 😊

  1. Den är köpt i Italien tyvärr.. Önskar jag hade köpt den även i rosa! ☺️

 3. Så fin sommarklänning⭐️. Gissar att den inte går att finna här i USA😌.

  1. Hej! Den är köpt i Italien. Jag önskar jag köpt den i rosa oxå! 🌸

 4. Härligt ☀️ Ligger nya ZaraHome i närheten av den gamla location?

  1. Ja! Fortf på BORN och snett rakt över gatan ifrån den gamla. 🌸

Lämna ett svar