Hem till vårt nya lilla hem..

Hej och god morgon darlings!

Vilka galet hektiska dagar vi haft här. Vår högsäsong står i full blom och två restauranger kräver sin tid. Sen är vi ju mitt uppe i all planering inför La Perla nr 3 i Can Barbara. Dessutom inreder jag det stora huset här på Mallorca åt en kund som jag berättade om. Ja.. och så vår lilla lägenhet i Birkastan som oxå behöver en massa kärlek. Sååå roligt men nätterna då jag lagt mig runt 03 har varit lite för många nu.

På söndag åker jag ensam till Sthlm och ska ÄNTLIGEN ta emot nyckeln och börja måla och fixa i vår lilla övernattningslägenhet. Nej vi ska inte lämna Mallorca. Vi vill bara vara närmare barnen. KAN NI FÖRSTÅÅÅ SÅ KUL!! Emilio åker samtidigt till Toscana och provar ut viner till nya restaurangen. (Är sanslöst ledsen att jag missar det men så är det ibland)

Tonerna i lägenheten går åt beige och det lite ljusare hållet.. tror jag! Haha.. (ni hör hur jag håller på, jag tänker att jag är klar och så ändrar jag mig igen) Sååå sjukt roligt ändå med allt. Jag har nu i flera veckor planerat och möblerat i skallen. Jag beställer något typ varje dag som nu ska matchas med frakten och då landa i lägenheten den veckan jag är där nu.

Jaaaa.. jag har mina favoritställen jag shoppar på, på nätet. Såklart! Jag ÄLSKAR bla Newport med deras klassiska elegans och lyx. Dom har verkligen SJUKLIGT fina grejer.

Just nu har dom dessutom sin summer sale med helt fantastiska priser. Jaaa.. haha.. jag har shoppat loss. Det går liksom inte att låta bli! 😊

Newports hemsida hittar du HÄR!! Skynda dig om du ska handla bara. Rean slutar snart (på söndag tror jag) och det finns bara ett begränsat antal varor av varje.

Sen måste jag bara visa er.. Drömmarnas dröm sänggavel. Jag har letat sänggavel som värsta FBI agenten och NUUUUU.. har jag hittat mästarnas mästare..

Inspobild ifrån Wall of trend.

Detta fantastiska arbete utförs av Carlo på WALL OF TREND. Jag svär att jag nu varit jobbigaste kunden någonsin.. haha.. jag har ändrat mig 400 ggr men nu känns det rätt! Snälla Carlo har haft ett fantastiskt tålamod! Det ska bli SÅÅ roligt att få visa er min ”design” sen eller vad man ska säga. Alltså vad jag valde för form, mönster och färg. Bara vilken färg jag ska ha på dekorspiken har på riktigt gett mig mardrömmar. 😂 Jag är hopplös.

(Pratar med mig själv)

-Ja, men den guld/svarta spiken blir ju väldigt fin mot färgen på tyget. Mmm.. den tar jag.

Fast den är ju lite rockig liksom.

Mmm.. så då blir ju den silvriga bättre. Mer clean. Den tar jag..

Ja.. fast den silvriga känns väldigt glittrig och stor kontrast. Ja, men ändå väldigt klassisk.. mm.. så då blir kanske den svart/guldiga bäst ändå. Fint mot all mässing oxå..

Fast vad fint med det silvriga stilrena.. ja.. då blir den nog bäst ändå..

Fast den guldiga..

Haha.. har jag sagt att jag är född i september? Jag är alltså VÅG och väger verkligen ALLT för och emot.

Inspobilder ifrån Wall of trend. Vår gavel kommer det bilder på senare. ☺️

Sååå galet fina! Wall of trends instagram hittar du HÄR!!

Nä.. nu en power walk med vovvarna och sen ska jag åka och shoppa upp mig på grejer jag vill ha med härifrån till Sverige!

Massa puss å kram å missa inte Newports rea!

Love u! 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

7 reaktioner till “Hem till vårt nya lilla hem..

 1. Hej!
  Åt på La Perla förra midsommar (även Bert Karlsson var där hö hö). Emilio var där och vi tog en selfie med honom när vi gick, kanske töntigt men vi tyckte det var kul.
  Hur mkt är Emilio i köket och kockar? På vilken av restaurangerna är han mest?
  Tror inte vi är ensamma om att vilja se/träffa honom och dig förstås vid framtida besök.
  All lycka till med nya stället!
  Hälsn. från läsare i Gbg

  1. Hej Ulrika!

   Jag minns det! Haha.. alla recept är Emilios (jag har några få..haha) vilket oxå gör att han ständigt är i köket och kontrollerar kvaliteten. Men han jobbar aldrig i köket som kock. Vi är ofta på båda och nu snart alla tre restaurangerna. Men den nya kommer ju kräva exakt samma kärlek i början som dom båda två tidigare gjort. ☺️

   Varmt och hjärtligt välkommen 😘😘

 2. Ska bli spännande att följa hösten med allt som ska hända 🙂
  Frågade om dina vita sora blom örhängen i ett tidigare inlägg, men fick ej svar. Skulle så gärna vilja veta var dom kommer ifrån !

 3. Såååå roligt!!!!!😍😍😍 Är galet förtjust i stoora maffiga lampor!!!!! Lycka till med allt.
  😘💕

 4. Den lägenheten kommer med all säkerhet bli väldigt snygg! Du har så bra smak<3

 5. Haha jag är likadan, min man blir tokig haha. Men…det blir bra till slut.

  Ser fram emot att se hur du inreder lägenheten i Stockholm. Du har så bra sinne för detaljer och att skapa en stämning. Många inredare följer bara trender (marmor, mässingkranar, industrikänsla ladida…snark) men du går din egen väg. Fortsätt så, du gör det så himla bra!

Lämna ett svar