A good hair day..

Hej och god middag..

Jag sitter just precis nu på ett fik i Santa Catalina. Det är varmt och skönt men lite molnigt. Men det är ok att den där riktiga Mallorca värmen låter vänta på sig. Om ett tag sitter vi och svettas. Så nu passar vi på att njuta av sköna brisar och mindre stekande sol. Det känns väldigt skönt. ☀️

I fredags var jag och fixade hår och utväxt (jag är ju som sagt blond egentligen) hos bästa salongen VACKER som ligger i FAN shopping mall strax bredvid flygplatsen. Det är en fantastisk salong och som du hör på namnet så är den svensk. I love it!

Uppladdad inför några timmar på VACKER

Jag har gått hit ett tag nu och jag är alltid så nöjd när jag går härifrån. Alla är så goa och fina.

Min bästa, fina frisör heter My och det kan ju bli lite problem med dom engelsktalande på ön.. haha.. Hon löser det med att dom får kalla henne Mia.

Jag har oxå ett stökigt namn och jag vet knappt själv vad jag heter längre för alla säger olika.. på STARBUCKS får jag dom mest fantastiska stavningarna.. 😂

Hej! Mitt namn är Ossa! 👍🏼

Fina salongen som går helt i rosa. 🎀

När min Lina var här för någon vecka sen så fixade hon mitt hår. Tänk om man kunde ha någon som stylade såhär varje dag! Vilken lyx. Hon lockade först hela håret bakåt med en vanlig locktång.

Sen plockade hon liksom ut små slingor överallt och lockade dom framåt. Och sen några små igen som gick bakåt. Det ger ett jättefint busigt och beachigt intryck. Och lite mer levande än när det blir en enda stor lock på varje sida om ansiktet som liksom är lockad åt samma håll. Jag gillar när det ser naturligt ut.

Du är så duktig min lilla tuss. Tack Lina! 💕

Nu ska vi gå och äta en sen lunch på DUKE här i Catalina. En MYCKET bra restaurang som ligger högt på vår ”favvo” lista. Ikväll sen blir det middag med kära vänner.

Ha en fin tisdag och en stor varm kram till er allihop.😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

2 reaktioner till “A good hair day..

    1. Hej Lisa! Vi trodde vi var helt klara men nu stoppar vi in 100 sidor till.. haha.. vi är liksom ”more is more” 😂 Så vi kör på men kanske inte i damma fart som innan då vår högsäsong nu är i full blom. Men vi hoppas och tror i höst!

      Kram Åsa

Lämna ett svar