Under stjärnorna på Mallorca..

Igår var en ganska omtumlande dag. Emilio kämpar med ett högt blodtryck som aldrig riktigt vill rätta till sig, trots mediciner, träning och bra kost. Det kom när han gick in i väggen för 1,5 år sen. Efter en ganska tuff, lång och orättvis behandling av media (med fler) under hans liv. Eller rättare sagt häxjakt, utan att ens lyssna på Emilio’s historia, så har hans själ blivit ordentligt sargad. Jag funderar på om många ens skulle ta sig igenom det han gjort. Utan någon som helst möjlighet till försvar, att få berätta sin egen upplevelse eller den ”andra” sanningen. Det är faktiskt inte klokt att man kan bli så dömd av allmänheten som läst något som stått i tidningarna och sen helt blint lita på det. Tänk, bara tänk om allt är ordentligt överdrivet ifrån början. Tänk om det finns en helt annan förklaring? En helt annan historia?

Han är långt ifrån guds bästa barn och har ju såklart tagit flera fel beslut i sitt liv! Dumma beslut, fel väg. Han har ett jäkla humör ibland. Ja! Herregud så jävla arg jag kan bli på honom.. haha.. Men han är precis som alla vi andra, och jag svär att den här mannen i själ och hjärta är det finaste och snällaste som finns. Att behövas släpas i smutsen som han gjort är verkligen så galet fel. Denna behandling har gett honom skador i själen som han kommer få leva med resten av sitt liv. Vilket han gör och försöker hantera. Igår hamnade vi igen på akuten med 165/102 i blodtryck och precis på vippen att svimma av huvudvärken. Det är kroppen som skriker efter lugn och ro. Nya mediciner och en läkare som igen ber hnm att leva ett lugnare liv. Nu gick allt bra och alla värden pekar på ett starkt hjärta. Han är ”bara” helt slutkörd i själen.

Igår var vi bjudna på middag under stjärnorna här på Mallorca. Kanske den finaste takterassen i Palma. Vi ställde först in och jag var väldigt tydlig med att han skulle vila i soffan. Men min man är en stark person och ville hemskt gärna träffa våra goda vänner.. så efter några minuters tänkande valde vi att gå iaf.

Christin och Gustav är några av mina bästa vänner ifrån Västervik, dom bor sedan ett tid tillbaka på Mallorca. Såhär fint hade Christin dukat och när vi kom bjöds vi på Sangria med prosecco. Alltså!! Såå gott!!

Lilla Asta är precis som vår Rollo mer lik en katt än en hund. 💕 Vilket litet yrväder.

Fler godingar ifrån Västervik.. Bästa Katarina och Christer på besök på Mallorca. Såååå roligt att träffa er!!

Greta är sugen på chips

Vi bjöds bla. på den vackraste och godaste sommarsalladen..

Min fina vackra vän ❤️

Asta, Gustav och Emilio njuter av kvällen.

Christins fantastiska klänning kommer ifrån Rodebjer och finns att köpa i deras butik OGRÄS DESIGN

Gustav var i ditt bästa frityr mood och fixade både kyckling, avokado och pommes. Ihop med salladen och en massa goda såser smakade allt amazing!!

Dottern Majken har fyllt både 18 och tagit körkort och det skulle såklart firas.

Till dessert serverades citronsorbet med jordgubbar och prosecco 🍓👌🏼🥂

Gustav and the dogs..

En kaotisk dag som ändå slutade så bra! Life is pretty good after all. ❤️

Kramar 😘😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

20 reaktioner till “Under stjärnorna på Mallorca..

 1. Alla gör misstag och det krävs två att dansa tango. Man har även rätt till en andra chans. Det som har varit har varit. Vad det nu än var. Skit i skvaller-Sverige. Finns ingen riktig journalistik längre. Jag tycker ni har byggt upp nåt fantastiskt på Mallorca och det hade nog inte gått om emilio hade varit det där rövh-let som pressen försökt att måla ut honom som. Han har en stor del i sina barn och deras talang. De hade inte varit dem de är utan någon av sina föräldrar. Njut av livet o varandra.

 2. Usch då vad hemskt, men vilken tur att allting ordnade upp sig, ni måste vara rädda om varandra <3

  1. Tack Johanna! Det är vi! 💕 Han fick ny medicin och mår redan lite bättre. 🙏🏼

 3. Det bästa med att få följa människor som man gillar på sociala medier är ju just att man vill höra saker från er och inte blaskor. Hälsa Emilio att ingen tror något illa om honom och är det någon som skriver elaka saker så är det för att dom är avundsjuka. Så tänker jag alltid om någon stör sig på mig. Kramar och va rädda om er <3

  1. Hej Malin! Så fint! Stort tack! Det ska jag hälsa honom och jag vet att det värmer. Kram till dig! 💕🙏🏼

 4. Usch ta det lugnt! Var försiktiga🙏🙏🙏 vad gäller massmedia…. tror inte på hälften suck…. vad gäller blodtrycket så menar jag INTE att man inte ska ta sin ev medicin, och vila är ju bra😊 men faktiskt har rödbetsjuice (koncentrerad) visat sig sänka blodtryck! Läs om det! Ni som verkar så sugna på allt prova YOGA🙏 Många kramar

  1. Hej!

   Nej, man ska lite försiktig med att tro någonting av det som står. Oftast finns det kanske något som är sant. Rubriken skapas först för att få dig intresserad. Personen var DÄR, eller kände någon som sa något som gjorde något. Sen rycks en kommentar ut ur sitt sammanhang. En gammal ”arg” bild stoppas in. Det du sagt och gjort är kanske HELT rätt. Men det kan man aldrig säga. Utan du måste säga det på ett vis att inget vänder tillbaks till dig själv. Och du måste säga det som folk vill höra. Utan att neka eller skylla ifrån dig. Trots att du är fel citerad i förra tidningen och skakar av ilska och oförrätt. Du ska vara lugn och kärleksfull. Om inte.. BAM!! Så kommer det något riktigt elakt och något som säljer. För i slutändan är det alltid det det handlar om. . pengar! Tidningarna lever på sina lössedlar och smaskiga reportage.

   Något att tänka på! För alla som läser skiten..

   Finns något syfte med publiceringen?
   Är informationen trovärdig?
   Stämmer det med vad du redan vet?
   Hittar du något budskap?
   Finns dolda budskap?
   Går fakta att kontrollera?
   Saknas uppgifter?

   Och en sak till. Under artikeln står nästan alltid..

   *säger en tillförlitlig källa.
   *säger en nära vän
   *vi har sökt personen (vi nu hänger eller dennes ex) utan framgång..

   Detta är ALLTID lögn! Dom söker sällan eller aldrig och dom har oftast inga källor. Källorna är (skulle jag säga) alltid deras eget påhitt. För så får man göra i Sverige.

   Bäst är nog att bara låta bli att köpa dom. Lägg pengarna på något bättre! 😂😂😂

   Kranar till dig smarta kvinna som redan förstått det här! 😘😘

  2. Ja! Å så rödbetsjuicen! Den ska vi testa! Har faktiskt hört det innan! Intressant! Det kör vi på! Kram igen 👍🏼💕

 5. Men stackarn 😫
  Förstår att det måste vara jättetufft för honom. Media förstör för så många personer/familjer.. tänk bara hur mycket Bianca påverkats av alla skriverier under hennes uppväxt, som om det inte är nog jobbigt att ens föräldrar skiljer sig.
  Jag har typ (näääästan 100%) slutat köpa skvallerblaskor just därför.. nuförtiden bloggar/instagrammar ju de flesta ändå så bättre o läsa där.. då får man dessutom sanningen!

  En tanke som slog mig ang. Emilios hälsa är att ni har ju så mycket med restaurangerna hela tiden? Hade ni inte en till på G dessutom?! Tänkte där ligger nog en del stress oxå..?!

  Kram o ta hand om Emilio nu ❤

  1. Hej Marie! Se min kommentar nedan om skvallervärlden. Det är faktiskt inte klokt!! Usch! Jag kan bli sååå arg. Jag har sett allt för mycket hur dom verkligen plockar ut grejer ur sitt sammanhang och twistar till det så det blir ngt att skriva om. Det är hemskt!!
   Å stackars barn.. förfärligt! Självklart har det gett skador.

   Ang blodtrycket så är inte det fysiska jobbigt. Vi skulle kunna bolla 5 restauranger. Det är inte det svåra. Det känslomässiga däremot. Det är tufft och svårt att hantera. Han kan vakna ibland kallsvettig och har drömt om tiden han hade 17 löpsedlar om hur vidrig han var. För vem som helst i Sverige att köpa. Man kan ju bara försöka sätta sig in i det.. Förfärligt!! Jag har verkligen gråtit när jag sett själv hur det gått till. Han har gett en jättefin intervju och sen kommer tidningen och ALLT är vinklat, omgjort och ändrat för att han ska se elak ut. Det är fasen inte lätt då.

   Tack snälla du för din omtanke. Kramar till dig ❤️

   1. 😢😢😢 Att media ens FÅR skriva/vinkla ”hur dom vill”..!!
    Kan man inte stämma dom? Jag förstår att det är en process (som man oxå måste orka med) men kanske värt det i slutändan?
    Laila Bagge & Bianca stämde ju nån tidning förut när dom skrev osanning. Dom fick väl rätt har jag för mig? Såå bra! 👍👍

    Kram till dig o Emilio!!

    Ps. Ni är så fina tillsammans ❤❤❤

   2. Hej Marie!

    Jag det är HELT galet! Sverige är unikt i världen med vår tryckfrihet. Någon ny lag har just kommit men det är fortf galet så mycket som är tillåtet. Nej, det är faktiskt helt omöjligt om du är ensam mot en tidning. (Laila och Bianca var två mot dom) Dessutom anses det vara viktigt för folk att få veta om man är offentlig. Så deras argument är alltså att det är för allmänhetens bästa. Emilio gick en rond emot HÄNT för en massa år sen. Rena osanningar. Men det slutade med att han förlorade och fick betala 200.000kr i rättegångskostnader. Man har tyvärr inte mycket att säga till om. 😔

    Tack söta du!
    Kramar tbx 💕🌸

 6. Usch så jobbigt för er, men skönt att det ändå blev bra till slut och att ni fick en härlig kväll med vänner.

  Det måste vara fruktansvärt frustrerande för Emilio att ha levt med detta under så många år och det är ofrånkomligt att det till slut påverkar hälsan. Jag har själv varit i en situation där jag blev orättvist behandlad, vilket var otroligt jobbigt. Det som gjorde att jag klarade av det var vetskapen om att de personer som verkligen betyder något för mig vet sanningen. Förstår dock att det blir en annan nivå om man känner att man har ”hela svenska folket” och ett mediadrev mot sig. Jag tycker att Emilio har hanterat det hela bra genom att helt enkelt inte uttala sig eller försvara sig. Han verkar vara en person med stor integritet.

  1. Hej Sofia!

   Ja, oerhört frustrerande. Läsarna har ju kanske inte läst allt, utan svept förbi en artikel då och då. Men för Emilio som är den drabbade har det ju verkligen stått överallt och han har ju fått veta det oxå. Det är svårt att gömma sig. Att under så många år vara hackkycklingen som alltid säljer påverkar ju såklart både självkänsla och själ. Han blir verkligen fysiskt sjuk varenda gång. Rädslan bara när telefonen ringde kunde sluta med att han fick en panikattack.

   Han blev inte ens dömd i rätten. (Åtalad för helt galna saker med fängelse som önskan) och fick ”ofredande” (inte övergrepp i rättssak som tidningarna skriver..) som dom. Vilket är nada. Men däremot dömd av svenska folket. För att få det straffet han fick av folket, Gud vad ska man ha gjort då? Våldtagit, seriemördat barn! Vad?? Det står inte i relation till något. 😞 Jag är verkligen sååå ledsen för hans skull. Det är hemskt! Och folk är så elaka. Liksom njuter av att få hata.. visst är det konstigt? Som att deras egna sorger äntligen kan få välla ut över någon annan.

   Han har nog en ganska normal integritet. Han har ju verkligen försökt uttala sig, försökt säga sin sanning. Men när ingen lyssnar och ingen egentligen vill veta så tystnar man tillslut. Emilio har dessutom varit väldigt rädd om sina barn och har inte velat att dom skulle lida ännu mer. Ja, vilken tragisk historia för alla inblandade. Ingen har ju mått bra av detta.

   Men tiden går och såren läker, nästan iaf.

   Kram till dig 😘

 7. Jag känner inte er men har följt er väldigt länge. Har läst massor om honom och tycker som du att det har varit häxjakt. Alla ahar vi dåliga sidor, men alla ska ha rätt att få säga sin mening och ingen annan ska döma någon… speciellt inte någon man inte känner personligen. Jag tycker ni verkar super mysiga och hade jag fått chansen hade jag gärna haft er i mitt liv. Hälsa att han ska krya på sig. Kramar Linda

  1. Tack Linda! Vad fin du är! Tack för ditt stöd! Jag hälsar honom! Kramar ifrån Mallorca 😘💕

 8. Jag har faktiskt tänkt på det,alltså Emilio….
  Det hoppas jag ju att vanliga människor begriper att inte ens köpa skiten (skvallerblaskor) & att en separation har två sidor.
  Där garanterat båda för fel & att det hoppar grodor man ångrar sen.
  Det måste varit svårt att va den andra sidan mot sveriges gladaste gulligaste älskling Pernilla…som jag tittar på på torsdagar & gillar såklart MEN tycker ändå att hon är ganska självgod & tar åt sig äran för barnens framgångar fast dom har en talangfull pappa också.
  Synd att media & ”kändis-sverige” svartmålar en så där,men han verkar ha ett bättre liv på mallorca med dig ändå,undan ifrån det ytliga sthlm🖤
  Hälsa honom att inte alla tror på skit som stått i tidningar & kan relatera till hett humör;) herregud tänk om jag skulle blivit citerad i tidningen av grejjer jag sa till mitt ex under vår separation haha fy fasen!
  Vanligt folk begriper att han är en bra kille,trots humör👊🏼

  1. Tack Jessika! Vet du att bara en sån här kommentar som din och dom som kommit här gör att självkänslan sakta men säkert byggs upp igen. Han har verkligen trott LÄNGE att alla på hela jorden hatar honom. Inte litat på någon. Det ger ju i sig problem i privatlivet och i normala relationer till människor. Oerhört svårt! Så TACK! Dina och alla fina människors ord hjälper. 💕

   Stor varm kram till dig! 😘😘

Lämna ett svar