Site icon ÅSA INGROSSO

Dinner with friends..

Igår kväll var vi bjudna till fina Janna och hennes dotter Melinda som är ännu en nära och kär vän här på ön. Hon har precis köpt det gulligaste lilla huset, tokrenoverat det och nu när det äntligen var klart var vi bjudna på ”inflyttningsmiddag”.

Duvblått och lite rosa i vardagsrummet.

Fina detaljer i köket.

En perfekt liten matplats för tjejerna

Hon har fått så fint och ombonat redan. Å nu kliar det i mina renoveringsfingrar. Jag vill oxå!!! Jag älskar att flytta och tröttnar alldeles för fort i det nya. 2-3 år och sen vill jag vidare. Jag VET!! Det är urjobbigt! 😂 Men så himla roligt! Kompisen Janna’s flyttmani slår dock min tror jag. Haha..

Jag lyckades nog fånga gänget mitt i en konversation för hey vad ni ser allvarliga ut! 😂

Vi bjöds på lite tilltugg först. Bröd, aioli, oliver och små salamiskivor och så cava såklart! 👌🏼

Såhär glad är jag.. 😄

Emilio oxå..

Våra kära vänner Gustav och Christin var oxå på plats och skålade in Jannas nya hus.

Christin är oxå jätteglad.

Sen bjöds vi på en ljuvligt god lasagne med mumsigaste salladen till.. Jag tror vi alla var döhungriga för herregud så gott det var och oj vad vi åt!

Grönsallad, vattenmelon, blåbär och fetaost i salladen! Så gott!

Janna.. snygg, sexig och singel!!!!

Ett stort tack till dig bästa Jannis för att du fixat så gott åt oss! Sååå trevligt och mysigt. Lycka till nu in nya huset. ❤️

När vi kom hem tog jag ett bad trots att klockan var närmare halv två. Det är något speciellt med dom där baden innan jag lägger mig. Det går liksom på rutin numera. Så himla skönt och jag sover så gott efter.

Nu sitter jag med vovvisarna runt mig i soffan. ”Were ever I go, they follow”

Det är dags att packa för en liten resa Emilio och jag ska ut på. Jag ska faktiskt visa honom Frankrike, och vart jag egentligen har mitt hjärta. Varenda gång jag åker till detta ställe så gråter jag. Å jag är verkligen ingen lipsill.. haha.. Men det är något alldeles speciellt som händer i mig så fort jag kommer dit. Jag måste ju levt där i ett annat liv eller nåt. Så måste det vara. Aldrig har jag känt mig så nära en plats i ett annat land som där. I natt åker vi..

Kramar ifrån mig😘😘

Exit mobile version