Site icon ÅSA INGROSSO

Nya goa vänner..

Hej och god morgon darlings.

Söndag och här steker solen som vanligt. Jag brukar nästan fara lite illa av tokvärmen här, jag fixar inte den alls lika bra som Emilio. Men i år känns det som att jag har lite lättare för den än tidigare. Fast den värsta värmen har nog inte kommit än. I augusti och även september kan det bli olidligt. Men nog talat om vädret.

Emilio och jag var på Assaona förra veckan och vi började prata med ett par som låg och solade bredvid oss. Det visade sig att vi hade väldigt mycket gemensamt och fann varandra på studs. Så otroligt roligt att vi fick berätta att vi hade restauranger på ön och att vi bodde här och att det var därför som Emilio ser ut som en indier i hyn. Ibland är det extra skönt att inte folk känner igen en. Det gjorde inte dessa underbaringar och vi (eller mest Emilio haha.. ) var lite anonyma ett tag.. Det låter kanske fånigt men efter allt som varit så har även jag tyvärr fått se hur det kan se ut när människor dömer hårt utan att veta. Något dom läst, hört och direkt tagit ställning till. Det är oerhört frustrerande och samtidigt som man vill skrika ut att ”Det finns en historia till, det är inte som tidningarna skrivit” så vill man oxå backa och ligga lågt. Just därför är det extra skönt när folk inte har en susning om vilka vi är.

Vi är alltså på stranden och pratar i timmar med dessa fantastiska människor som kändes som två smart och stora pulserande hjärtan. Så varma och goa. Vi har sedan efter det ätit middag på La Perla och härom dagen åt vi en lunch på Puro Beach – Illetas.

Jag ser ju jättesoft ut här men bilden är egentligen tagen på tillbaka vägen hem och dom här trapporna DÖDAR både lår och lungor. Herregud! Haha.. Så jag smilar och försöker se fin ut fast jag egentligen håller på att tuppa av! 😂

Puro Beach – Illetas öppnade förra våren och deras första Beach club ligger nära flygplatsen. Vi älskar Puro och enligt mig är detta absolut bästa och snyggaste Beach Cluben på ön. Å maten är faktiskt riktigt, riktigt bra.

Vi börjar med en skål i blekt, torrt rosé.

Grabbarna grus har funnit varandra. Haha..

Jättegulliga Anna och jag.

Vi tog in deras förrättstallrik med småplock och olika bröd..

Jag är tokig i Sasimi och väljer ofta det här då den är så bra. Men så älskar jag även deras cesadillas så jag tog en sån oxå. Fast att jag vet att jag aldrig orkar äta upp allt. Men det brukar alltid gå åt för ngn vill ju såklart smaka.

Ja, dom ser ju inte skitkul ut här, mer som pannkakor typ.. haha., Men inuti här är det fullt med kyckling och ost. Till det guacamole, gräddfil och salsasås. Alltså jag kan drömma om dessa små ostknyten.

Emilio och Gustav tog hamburgaren som oxå är riktigt bra!

En sån fantastisk lunch vi hade ifrån kl 14 till 18.30.. haha.. det kallar jag långlunch det. Sååå glada och tacksamma vi är för Mallorca, livet och våra nya goda vänner. ❤️

Nu stressar Emilio sönder mig. Vi ska ut med ”gamla” kära vänners båt och njuta av denna fantastiska dag. Jag ligger fortf i morgonrock på schäslongen och AC-n blåser mig i ansiktet. Pricken över i-et hade varit att Emilio spelade på flygeln men man kan inte få allt. 😊 Jag är långt ifrån klar och nu MÅSTE jag skynda mig!

Kramar till er finisar. Njut av livet och denna fina söndag. 💋💕

Exit mobile version