Site icon ÅSA INGROSSO

Under stjärnorna på Mallorca..

Igår var en ganska omtumlande dag. Emilio kämpar med ett högt blodtryck som aldrig riktigt vill rätta till sig, trots mediciner, träning och bra kost. Det kom när han gick in i väggen för 1,5 år sen. Efter en ganska tuff, lång och orättvis behandling av media (med fler) under hans liv. Eller rättare sagt häxjakt, utan att ens lyssna på Emilio’s historia, så har hans själ blivit ordentligt sargad. Jag funderar på om många ens skulle ta sig igenom det han gjort. Utan någon som helst möjlighet till försvar, att få berätta sin egen upplevelse eller den ”andra” sanningen. Det är faktiskt inte klokt att man kan bli så dömd av allmänheten som läst något som stått i tidningarna och sen helt blint lita på det. Tänk, bara tänk om allt är ordentligt överdrivet ifrån början. Tänk om det finns en helt annan förklaring? En helt annan historia?

Han är långt ifrån guds bästa barn och har ju såklart tagit flera fel beslut i sitt liv! Dumma beslut, fel väg. Han har ett jäkla humör ibland. Ja! Herregud så jävla arg jag kan bli på honom.. haha.. Men han är precis som alla vi andra, och jag svär att den här mannen i själ och hjärta är det finaste och snällaste som finns. Att behövas släpas i smutsen som han gjort är verkligen så galet fel. Denna behandling har gett honom skador i själen som han kommer få leva med resten av sitt liv. Vilket han gör och försöker hantera. Igår hamnade vi igen på akuten med 165/102 i blodtryck och precis på vippen att svimma av huvudvärken. Det är kroppen som skriker efter lugn och ro. Nya mediciner och en läkare som igen ber hnm att leva ett lugnare liv. Nu gick allt bra och alla värden pekar på ett starkt hjärta. Han är ”bara” helt slutkörd i själen.

Igår var vi bjudna på middag under stjärnorna här på Mallorca. Kanske den finaste takterassen i Palma. Vi ställde först in och jag var väldigt tydlig med att han skulle vila i soffan. Men min man är en stark person och ville hemskt gärna träffa våra goda vänner.. så efter några minuters tänkande valde vi att gå iaf.

Christin och Gustav är några av mina bästa vänner ifrån Västervik, dom bor sedan ett tid tillbaka på Mallorca. Såhär fint hade Christin dukat och när vi kom bjöds vi på Sangria med prosecco. Alltså!! Såå gott!!

Lilla Asta är precis som vår Rollo mer lik en katt än en hund. 💕 Vilket litet yrväder.

Fler godingar ifrån Västervik.. Bästa Katarina och Christer på besök på Mallorca. Såååå roligt att träffa er!!

Greta är sugen på chips

Vi bjöds bla. på den vackraste och godaste sommarsalladen..

Min fina vackra vän ❤️

Asta, Gustav och Emilio njuter av kvällen.

Christins fantastiska klänning kommer ifrån Rodebjer och finns att köpa i deras butik OGRÄS DESIGN

Gustav var i ditt bästa frityr mood och fixade både kyckling, avokado och pommes. Ihop med salladen och en massa goda såser smakade allt amazing!!

Dottern Majken har fyllt både 18 och tagit körkort och det skulle såklart firas.

Till dessert serverades citronsorbet med jordgubbar och prosecco 🍓👌🏼🥂

Gustav and the dogs..

En kaotisk dag som ändå slutade så bra! Life is pretty good after all. ❤️

Kramar 😘😘

Exit mobile version