Extreme makeover..

Hej och godmorgon!

Hoppas natten varit snäll mot er. Mina små tussar har legat under täcket, på täcket och ibland på huvudet på mig oxå. Dom är lite överallt i sängen.. 😂 I love it!

Jag mår så himla gott just nu. Saker faller på plats och nya insikter har kommit till mig. ❤️ Jag är en sån person som kanske inte alltid visar utåt hur jag mår. Jag ler ibland trots att jag är fullkomligt genomledsen inuti. Så dumt egentligen.. vem lurar man liksom? Men idag är ingen sån dag. Jag ler för att jag mår bra, är glad och känner mig trygg. Så otroligt skönt och viktigt. 😊

Jag berättade ju igår att jag just ska ge mig på en GRANDE renovering. En spansk familj har bett mig göra hela deras hem. Tillsammans med husarkitekten ska vi göra något bra ihop. Jag har absolut ingen utbildning i att skapa en ny ritning, kunskap om bärande väggar osv. som dessutom är lagliga.. haha.. så det får hon göra.

En ny fin port och staket kommer förändra hela entrén.

Denna renovering ska delas upp i etapper. En övervåning ska byggas på men då licenserna kan ta lite tid här på Mallorca så får vi börja med det vi kan tills allt är klart. Familjen ska dessutom bo i huset under renoveringen så lite ytfix måste göra för att ”stå ut” under tiden.

Hela fasaden ska få vit puts och jag tror det blir mörkgrå fönster.

Detta är ett sjukt roligt projekt då jag faktiskt fått helt fria händer. Frun vill ha en stor köksö, vilket hon såklart ska få, men utöver det så får jag välja helt och hållet hur jag vill ha det. Så detta blir ett hus ”Al la Åsa Style”. ☺️

Golvet kan säkert upplevas som vackert men det är bara totalt fel i detta hus som kommer gå helt i en modern stil och ha färgerna jag älskar. Svart, grått, beige och vitt.. såklart. Lite modernt men ändå väldigt varm känsla på inredningen.

Spanjorerna är faktiskt urtrötta på solen och därför har husen ofta väldigt små fönster. Det är inte alls ovanligt att kraftiga gardiner och fönsterluckor täcker fönsterna helt och hållet. Dom tycker vi svenskar är helknasiga som öppnar upp och släpper in all denna sol.. haha.. Jag är ju inte sämre, så på hela denna väggen ifrån fönster till dörr ut mot terassen vill jag ha stora panorama skjutfönster. (Bild ovan)

Här kommer den stora köksön att vara placerad..

Utifrån terassen sett, kan man kanske här tänka sig, hur fantastiskt vackert det kommer bli med en våning till som rätar upp allt. Samt dessa stora panorama skjutfönster som öppnar upp hela köket. Me like! 👌🏼

Nu blir det en juice, en dusch och sen iväg på ett möte med tjejen som ritar köket som MÅSTE bli klart och beställas idag. 👍🏼

Ha en alldeles fantastisk dag! 😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

7 reaktioner till “Extreme makeover..

  1. Hoppas man kan rädda det där golvet till nått annat projekt ! vackert !

    1. Hej Birgitta! Ja, det ser vackert ut på bild. Men det är inget gammalt original golv utan en vanlig platta, och tyvärr går det aldrig att lyfta upp utan att det går sönder. Men jag förstår hur du tänker. 💕

  2. Låter ju som ett drömprojekt, ska bli väldigt kul att följa. Är säker på att det kommer bli fantastiskt 👌😍

  3. Otroligt roligt projekt att följa för en inredningsintresserad! Lycka till, kommer bli grymt! 👌🏻

    1. Ja, det kommer bli toppen! Så roligt! Den stora renoveringen kommer i höst men kul att iaf ha börjat nu. Tack söta du! 🙏🏼💕

  4. De där stora panoramafönsterna du nämner kommer bu att bli urtjusigt😊 och de har ju gett dig fria händer🤪 så de gillar dina ”utlopp” ha ha! Sååå häftigt! Ska bli roligt att följa💪

    1. Jaaaa… det kommer bli sjukt snyggt!! Så otroligt roligt!! Är redan ivrig att få se resultatet. 😍👍🏼⭐️

Lämna ett svar