Site icon ÅSA INGROSSO

En ny favorit på Mallorca..

Hej och godmorgon darlings!

Jag hoppas ni mår riktigt bra! Vilken jäkla match igår! Tänk om fotboll alltid var sådär, då hade tom jag varit hooked.. haha.. Vi spenderade matchen ihop med en mängd nya och gamla vänner, fantastiskt god mat och en orgie av grillat kött. Så trevligt och jäkligt bra jobbat Sverige!!! 💪🏼⚽️🇸🇪

Jag som trodde att jag skulle ha tid att blogga varje dag får bara vackert inse att det inte finns på kartan. Detta tar så otroligt mycket mer tid än man tror.. Vi har ju vår högsäsong på restaurangerna nu och dom tar ännu mer tid. Men detta är ju sååå roligt och något jag verkligen tycker om. Så jag knatar på och försöker få till inläggen så regelbundet jag bara kan.

Vi besökte häromdagen en uppfräschad restaurang/beach club på ön. Det är gamla Nassau Beach som fått sig en ny ägare och därmed oxå ett helt nytt face och innehåll.

Assaona heter det och det ligger precis innan Portixol börjar.

Den här stilen är så otroligt fin och behaglig. Emilio och jag har länge gått i tankarna om en Beach club och då är denna stilen det vi haft i huvudet. Så gissa om vi blev glada nu. Detta gillar vi skarpt! Sen är jag mer för detaljer och ”mys” i min inredning, så lite kalt känns det här och var. Men i det stora hela är stället så otroligt fint.

Vi tog en heldag med sol och lunch. På framsidans uteservering går det en jämn bris ifrån havet. Så sagolikt skönt att det fläktar lite medans man äter.

Menyn är fin men väldigt liten dock, det finns inte så mycket att välja på och känns faktiskt nästan lite märklig. Men maten vi tog in var jättegod och jag tror att det mest är förklaringen av menyn som är lite knapp. Man får testa sig fram helt enkelt.

Emilio valde en tryffelpasta som var riktigt bra.

Jag var inte så hungrig så jag valde en liten räksallad med pasta. Den var oxå jättegod.

Vi drack lite kaffe och jag tog in en acaiglass med lite havrekross. (Kändes lite som en frukost med müsli) ..haha.. men väldigt god och lite nyttig sådär.

Min strandklänning är ny för i år och kommer ifrån Oysho. En riktigt bra butik med mängder av bikinisar, strandkläder och även underkläder. Den butiken är en stor favorit hos mig!

Sen går man igenom hela stället och kommer ut på baksidan där mer platser för att äta finns. Samt alla fina solsängar. Och kolla bara på parasollen. Hur fina?

En bädd kostar 15€/ person och enligt mig så otroligt värt några kronor extra gentemot kommunens billigare och betydligt hårdare sängar.

Ett jättefint ställe som snabbt blev vår nya favorit på ön. Men om du ska hit! Boka i god tid, både för sängar och lunchen, det är väldigt poppis och sängarna få!

Nu ska jag upp och göra mig i ordning. Mammografi står på morgonens dagordning. Jag har ett bröst som värker lite och har gjort alldeles för länge. Sen försvinner det och dyker upp igen huxflux. Jag berömmer alltid sjukvården här för den är ljusår före Sveriges. Men just mammografin är dom lite sisådär med. Jag har bett om en undersökning i säkert 2 år men det är sååå krångligt och ta en lapp här och ställ dig i kön där och ring detta nummer (talar enbart spanska) och åhhh.. jag som inte haft tillräckligt ont har bara tröttnat efter ett tag i telefonkö, lapphämtning och strul och tänkt att jag tar det SEN. Nu har jag iaf min tid och nu ska jag börja med en ekolografi och sen efter det en mammografi. Så skönt att äntligen få det gjort för om sanningen ska fram så är det ett jäkligt oroväckande ställe att ha värk på. Så håll tummarna för att allt går bra. ❤️

Kärlek och kramar till er alla! Ha en fin dag! 😘😘

Exit mobile version