Site icon ÅSA INGROSSO

En perfekt present och Biancas sommarprat i radion.

Hej och godmorgon!

Hur mååår ni?? Här är allt toppen., även om jag varit lite frånvarande i ett par dagar. Mycket jobb men också högst kvinnliga, månatliga besvär.. Haha.. alltså varför ska vi flickor, tjejer och kvinnor behöva traggla oss igenom denna skiten varenda månad? Å ju äldre jag blir desto besvärligare blir det. Jag blir fasen sjuk alltså. Hade aldrig så när jag var ung. Efter ska man sen balansera inte bara ett ynkligt humör, en öm mage, huvudvärk och ond rygg utan oxå ett sämst järnvärde. Jag har nyligen behandlats för svår anemi och det är jobbigt som 17.. så TJEJER!!! Ni har mens, ni blöder.. så ta era järntabletter!!! Jätteviktigt då ett lågt järnvärde påverkar hela din kropp och ditt humör..

Det passade så otroligt bra in att Emilio på sin födelsedag förra året fick en SPA dag med middag av våra fina vänner Calle & Thomas. Vi som bara kört på i 190 hade helt glömt bort det där presentkortet. Men så rev jag lite i lådorna och tataaaaa.. där låg det. Så vi bokade in i söndags och hade en fantastisk upplevelse.

Vilken fantastisk present 💕

Maricel Hotell är ett av dom finaste hotellen vi har på ön. Det ligger i Cas Catala. (Precis innan Illetas)

Dom gav inte bara Emilio sin present utan jag fick oxå följa med. Så otroligt generöst! Tack finaste Calle & Thomas 🙏🏼

Vi började med massagen och den fick man här, i denna fantastiska byggnad. I vartenda hål där är det öppet rakt in och massagesängarna står och väntar.

En sån fantastisk miljö och utsikt. Jag har varit många gånger på Maricel tidigare men aldrig testat SPA-t så det var lite extra roligt att få göra det.

Massagebåsen till vänster och ett öppet hav rakt utanför.

Här sitter jag efter behandlingen som var en avslappningsmassage. Å jag är nog lite vimmelkantig för det var en sån ultimat knock. Att ligga där i detta vackra.. höra vågorna slå, kvällssolen som kikade in med sina varma strålar. Alltså REN MAGI!! Alldeles fluffig i skallen gick vi sen därifrån båda två med ett leende på läpparna.

Vattnet rakt utanför fötterna, och vilken utsikt.

Vi tog en dusch och gick vidare till SPA avdelningen. Vår middagstid väntade men vi hade ändå en god stund att i lugn och ro bubbla, vila och mysa. Sååå underbart skönt.

Det är verkligen något speciellt med ljudet och känslan inne i ett SPA såhär. Pulsen går ner och man blir verkligen avslappnad. Med Emilios höga blodtryck så kändes detta verkligen HELT rätt. Det kunde inte kommit mer lägligt.

Dusch igen och på med fixet och middagsklänningen. Yberhungriga gick vi redo till restaurangen och tog en drink. Fortfarande lite med bomull i skallen så måste vi sett ut som jordens tristaste par.. haha.. för vi satt där helt stilla och tysta och bara förlorade blicken i utsikten.

En trappa ner låg sen restaurangen och vi beställde in lite ifrån menyn.

Lite prosecco och ett urgott bröd kom in. Emilio beställde räkor ifrån Soller och jag en blomkålssoppa med pilgrimsmusslor till förrätt.. sen tog vi båda fisk till huvudrätt..

Utsikten här är sagolik

Fortf lite muggigt avslappnade i skallen.. haha..

Det här med att veta vad man är sugen på haha..

Sen kom då maten in och nu skrattade vi faktiskt högt. Emilio fick in EN.. alltså EN räka ifrån Soller. Vi valde att spara halva presentkortet och ta det som en lunch istället och istället denna kväll äta ur A la Cart menyn. Haha.. det skulle vi kanske inte gjort. Denna lilla räkan kostade 9€. Haha.. Emilios min när den kom in var det absolut roligaste jag sett.

Oj oj.. hur ska han orka äta upp hela denna!? Haha..

Tur att jag inte orkade äta upp min soppa! Haha..

En sån otroligt mysig kväll med min älskade man. Tack igen finaste vänner.


I söndags när vi var här var också dagen då Bianca hade sitt sommarprat i radion. Det har varit några omtumlande dagar efter det. Det finns så otroligt mycket att säga om detta. Och det finns som ni säkert alla förstår en mängd smärta, trasigt och jobbigt som ligger bakom allt. Och det finns såklart mer.. och mer ändå.

Emilio har fått klä skott för en jäkla massa skit. Han har fått bära hela skulden för skilsmässan själv. Uthängd i media och blivit så illa behandlad att jag faktiskt inte har ord. I verkligheten är man ju alltid två i en separation. Ellerhur! I denna familjen finns även tre barn som tagit oerhört illa vid sig. Jag är verkligen ingen att döma och det gör jag inte heller. Jag var inte där och vet inte vad som hände. Jag har dessutom gått igenom skilsmässa själv så jag VET hur grisigt det kan bli. Så jag dömer ingen. Men jag har sett konsekvenserna som kom efter. En familj som blivit utfläkt i media under deras svåraste tid. Dom hade behövt få hjälp. Två människor i kris som mådde dåligt och som gjorde varandra illa. Men bara en person fick bära skulden för den. Nej det är inte fair. Jag tycker inte det och självklart står jag upp för min man utifrån det jag sett och hört själv. Men det är allt. Jag var som sagt inte där.

Sjävklart finns det ju anledningar till att vissa saker sagts och gjorts men det har liksom aldrig varit intressant. Utan bara och ENBART att hänga Emilio att få honom att framstå som en riktig skit. Självklart har han gjort fel. Mängder med fel. Val han gjort, val han ångrar djupt och bett och ber om ursäkt för dagligen. Men han är inget monster, han är INTE den personen tidningarna ville att ni skulle tro. Han älskar sina barn så högt och är en fantastisk pappa. Jag önskar att många fäder hade en bråkdel av den kärlek och värme han har i sig. Jag vill verkligen så tydligt jag bara kan.. säga.. tro inte allt du läser. Det finns alltid en story till. En sanning till. En verklighet till. ALLTID!!!

Den fantastiska timmen Bianca gav till radion, till oss alla men framför allt till sig själv var så otroligt bra och jag vet (för henne själv) även befriande. Hon är så otroligt klok denna unga kvinna och hon har kommit så långt som SER, förstår och kan sätta ord på det hon bär inom sig.

Åhhhh.. när ni vi lyssnade. Vi satt och storgrät några dagar innan det sändes både Emilio och jag. I bilen åkte vi omkring och lyssnade. Vi fick sen stanna och bara torka våra tårar. Hon står där så naken och blottar sig själv fullständigt.

Så modig du var älskade Bianca. Du fina lilla stora Bianca. Du pratar om din sjukdom och om hur du mått som liten. Jag fanns inte i ditt liv i dom tidiga åren och ändå önskar jag verkligen att jag gjort det. Att jag kunde funnits där för dig. Gud.. jag gråter nu bara jag tänker på det.. älskade unge. Emilios tårar brände på kinderna när han fick höra med riktiga ord hur hans lilla prinsessa upplevt denna jobbiga tid. Jag trodde verkligen han skulle gå sönder fullständigt. Men deras relation har alltid varit stark och fin så samtalet efter blev om möjligt ännu mer tårfyllt och känslosamt. Proppfullt med förståelse och kärlek.

Du har kommit såå långt Bianca.. Se bara på vem du är idag. Jag vill och önskar bara att du får vara BARA Bianca. Utan prestationer och krav på dig själv. Att du får vara frisk ifrån elak Bulimi och bara lycklig. Att du kan njuta av den otroliga framgång du fått och det du jobbat så hårt för. För damn vilken business woman du blivit!!

Bianca & Pappa i Andratx här på Mallorca

Så otroligt underbart att ni alla tog emot henne så fint. Reaktionerna har inte varit något annat än fyllda av kärlek. Och har du inte lyssnat än tycker jag verkligen att du ska göra det. Länk HÄR

Bianca finaste lilla tjej.. jag älskar dig. ❤️

Kramar ifrån Mallorca 😘😘

Exit mobile version