Site icon ÅSA INGROSSO

Juice som kan rÀdda liv..

Hej och godmorgon darlings! 😘

Hoppas ni haft fina dagar? Lina och jag gjorde IKEA hĂ€rom dagen och voilĂ  sĂ„ har vi kommit en bit pĂ„ vĂ€g i hennes lĂ€genhet. SĂ„ roligt att se hemmet vĂ€xa fram. Ännu roligare Ă€r att se hur intresset för inredning gĂ„tt i arv till henne. Jag ska frĂ„ga henne om jag fĂ„r lĂ€gga upp ngn bild framöver. LĂ€genheten Ă€r sĂ„Ă„Ă„ fin och vĂ€ldigt pittoresk. 😊

Inredning i all Àra men nu tÀnkte jag prata om nÄgot HELT annat. Ni som följt mig ett tag vet ju hur jag pratat om mina rÄsaftjuicer. Pressade grönsaker och frukter som man behöver en rÄsaftcentrifug för att fÄ fram. AlltsÄ INTE smoothies som Àr nÄgot helt annat. I juicen utvinner du alla fantastiska vitaminer och Àmnen men kastar bort allt fruktkött. Jag brukar ta en juice till frukost, istÀllet för mat. Förutom nÀr jag toklÀngtar efter gröt eller en god smörgÄs.. haha.. bröd Àr min totala svaghet. Helt Àrligt finns det ngt godare Àn nybakat bröd, Bregott och ost?

Men mer om juicen dÄ. Jag har gjort tidigare inlÀgg med mer info och Àven recept om nÄgon Àr intresserad. Det Àr bara att söka pÄ rÄsaftjuice hÀr pÄ bloggen.

Bild lÄnad ifrÄn mumsigast.se

Idag tĂ€nkte jag berĂ€tta om selleri-juice. REN selleri-juice. Jag kom i kontakt med detta för ett bra tag sen men jag fastnade aldrig riktigt. Men sĂ„ hamnade jag igen pĂ„ en sida pĂ„ instagram som bara pratar om just sellerins otroliga lĂ€kande funktioner. AlltsĂ„!! Det HÄR mĂ„ste ni kolla pĂ„.

Det Àr sÄhÀr att nÀr man dricker 0,5 liter (det brukar vara ett helt knippe) selleri juice pÄ morgonen, pÄ tom mage, INGA andra frukter, citron, ingefÀra eller nÄgot annat. Utan ENBART selleri, sÄ svÀlter och dör dÄliga bakterier, svamp och virus. Dom fÄr helt enkelt ingen nÀring ifrÄn sellerin. Hela natten har dessa bakterier, svampen och viruset vÀntat pÄ att bli matade. Ge dom sellerijuice och dom dör av ren svÀlt. Redan efter 8 dagar kommer du mÀrka en förÀndring.

Sellerin Àr fullproppad med elektrolyter som ÄterstÀller balansen mellan kalium och natrium. Det i sin tur förbÀttrar blodflödet och lymfdrÀnaget. Vilket i sin tur gör att kroppen slÀpper ifrÄn sig vÀtska lÀttare.

Men den gör sÄ mkt mer Àn sÄ.

Dom goda bakterierna som skyddar dig ifrÄn sjukdomar Àlskar selleri och förökar sig av juicen. Det gör alltsÄ att du lÀttare hÄller dig frisk.

Dessutom!!

Den hjĂ€lper till mot oro, depression, Brain fog, autoimmuna sjukdomar, stabiliserar högt blodtryck mm mm. Den hjĂ€lper huden att förnya sig vilket ger den mer elasticitet och glans. Det har Ă€ven visat sig att om du har ADHD, ADD, ALS, migrĂ€n eller minnesförlust, hjĂ€lper Selleri juicen, som Ă€r full med bra mineralsalter, din kropp att öka aktiviteten av elektriska impulser. Som i sin tur stödjer nervcellernas funktion. Det gör att det kĂ€nns lĂ€ttare att sortera och tĂ€nka, koncentrationen skĂ€rps och man upplever en mer ”klar och tydlig” vardag.

Bild lÄnad ifrÄn Celery juice benefits instagramsida

Patogener Àr nÄgot som finns i lÀkemedelsrester, droger, amalgam, parasiter, stress osv. Dom framkallar sjukdomar och Àr ofta orsaken till inflammationer i kroppen. Sellerin hjÀlper kroppen att rensa bort dessa Patogener. NÀr du blir av med Patogenerna blir du Àven av med inflammationen och dÀrmed sjukdomen.

Sellerin innehÄller massor med sodium som gör kroppen alkalisk och effekten av det Àr att den sÄ otroligt höjer PH-vÀrdet i hela dig. Det Àr helt fantastiskt för sjukdomar som Cancer och Candida trivs inte nÀr pH-vÀrdet i kroppen ökar. Cancer trivs i en sur kultur och inte i en basisk.

Bild lÄnad av @thebuddingviolet

Sellerin innehÄller en massa enzymer och koenzymer som ökar magens saltsyra. Det pÄverkar matsmÀltningen pÄ ett positivt sÀtt och förhindrar att maten hinner ruttna i magen. Den pÄskyndar alltsÄ processen till att gÄ pÄ toa. Den botar Àven en lÀckande tarm dÄ den rensar och reparerar tarmkanalerna. HÄlen tÀtas och ammoniakgas kan inte lÀcka igenom.

Min nygjorda đŸč

Det smakar lite starkt men inte illa. Tar man dessutom bort alla bladen sÄ försvinner beskheten som mÄnga tycker Àr jobbig. Emilio hÄller för nÀsan nÀr han dricker.. haha. Men jag tycker det smakar helt ok. Efter 30 minuter kan du Àta. Men försök dricka detta pÄ helt tom mage och tillsÀtt inga andra frukter el grönsaker.

GÄ gÀrna in pÄ CELERY JUICE BENEFITS instagramsida och se och lÀs om fantastiska berÀttelser ifrÄn mÀnniskor som dagligen blir friska ifrÄn allt ifrÄn Psoriasis till depression till magbesvÀr och oxÄ Àven cancer. Ja, det lÄter hokuspokusigt men det Àr SANT.

Nu ska jag dricka min juice och bestĂ€mma mig för vad jag ska ta pĂ„ mig i morgon. Det stĂ„r emellan vit kostym eller svart/vit randig kjol och ngn topp till. (Det kommer sĂ€kert sluta med nĂ„got HELT annat 😂) Har ni koll pĂ„ era nyĂ„rs-outfits?

Massvis med pussar och kramar till er alla. Jag ska verkligen försöka fĂ„ till ett inlĂ€gg i morgon om klĂ€derna jag tillslut valde. Om jag hinner!! LOVE 😘😘

Exit mobile version