Site icon ÅSA INGROSSO

Weekend in Madrid..

Hej darlings..

Så var vi hemma igen och även om det är något lite varmare här så är det idag inte direkt något värsting Mallorca väder. Det är tydligt att vintern är på väg även hit.

Bild: Lucas Fox

Vi har haft så otroligt bra dagar i Madrid. Vi gör dom här små tripparna då och då för vi blir verkligen enormt inspirerade av butikerna och dom härliga restaurangerna. Madrid påminner en hel del om Paris och kanske är det därför vi älskar det så?

Det är så härligt med inspiration för man kan se en sak, påverkas och så dyker det bara upp något HELT annat i skallen. I fredags tex var vi på Amazonico som är en ultrakänd restaurang i centrala Madrid.

Restaurant Amazinoco. Bild: Beatriz Espejel

Det är jättefint, fullt med växter i hela taket och egentligen precis raka motsatsen till oss och till La Perla. Men det är så otroligt roligt att se hur andra restauratörer har valt sina egna lösningar osv. Vi är inte alls ute efter den stilen men det satte igång tänket och redan första natten bytte vi ut alla stolarna i hela restaurangen. Det låter kanske fånigt men dom är för oss otroligt viktiga. Både vad gäller utseende, funktion och bekvämlighet. Ändrar man en stol så drar det med sig andra saker. Speciellt om stolen har en accentfärg.

Inspobild lånad från Pinterest

Vi hade tänkt stoppa in en ganska mörk gråblå ton som på soffan ovan, men det strök vi helt nu. Dels för att det nästan är omöjligt att hitta just DEN färgen men även för att det bara inte kändes helt 100 i magen. Sen kommer en miljard nya idéer och vi båda sprutar ur oss förslag och munnarna går fullständigt i ett.. Haha.. herregud! Ni skulle höra hur vi håller på.

Vi bytte sen stol OCH färg två gånger till innan allt kändes HELT perfekt och det gör det faktiskt nu! Ska bli så galet härligt att få visa er det som finns gömt inne i skallen.

Vi besökte även en av våra absoluta restauranger och ett ställe vi ALLTID besöker. Restaurangen är japansk och ägaren har gjort den som en hyllning till sin gamla vän Frank Sinatra. Därför heter oxå restaurangen Sinatra Ya. På väggarna hänger bilder på ägaren och Mr Sinatra. Vi har helt snöat in på att steka wagyubiff vid bordet och det gör vi därför varenda gång. Men av det vi smakat så håller all mat samma höga kvalitet.

Wagyubiff på Sinatra Ya

Vi testade efter det både italienskt och spanskt och vi har myst på härliga caféer. Fantastiska dagar i Madrid. Jag fick en mängd frågor om min outfit i lördags och för att göra det lite enkelt tänkte jag svara på frågorna här. ☺️

Solglasögonen är GUCCI – Retro Style

Väska – GUCCI

Kappan – ZARA (tidig höstkollektion)

Stickade tröjan – MANGO

Stövlarna – Af Klingberg

Dom här vita stövlarna som inlägget på insta handlade om, har ändå en 10cm klack men känns som mockasiner. Så otroligt sköna! Det ligger en inbyggd gelésula inuti och det förändrar liksom allt. Så ljuvligt! Om stövlar kan vara kärlek så är dessa det! 🖤

Nu ligger väskan i closeten och skriker på mig. Jag verkligen avskyr att plocka upp den och jag drar mig in i det längsta. (Flera dagar ibland) haha.. 🙈 Jag sitter nu i soffan, översvämmad av vovvisar som hälsat mig välkommen hem! Hur mysigt som helst. Så den där väskan får definitivt vänta. För nu är det myyys. ❤️

Ha en fortsatt PERFEKT måndag!!

Puss å kram 😘😘

Exit mobile version