Site icon ÅSA INGROSSO

Vi gjorde ett stort misstag! Lite nytt om La Perla nr. 3

Ja, så var det dags för lite nyheter gällande vår restaurang nummer tre i ordningen. Kanske läste du här på bloggen för ett tag sen om den lokal som skulle bli DEN! Kanske har du nu vid det här laget hört om den och kanske har du tom sett den. Jag pratar om lokalen i Marivent! Vi var ju så glada och det kändes ju så bra. Men vi gjorde ett stort misstag!!!

Saken är nämligen den att köpet aldrig blev av!!! Efter att ha vaknat flera mornar på raken med en lustig känsla i magen så började vi tänka om. Vi har länge talat om en annan lokal men den har alltid varit upptagen. Men med denna olustiga känsla i kroppen så bestämde vi oss faktiskt för att hoppa av affären i precis sista mikrosekund. Ja, det sved.. då vi förlorade vår handpenning. Men med HELT fel känsla i magen så gick det bara inte. Det första kontrakt vi skrivit revs och vi kände oss väldigt lättade men även lite ”tomma”. Plötsligt stod vi nu utan lokal men med alla tankar om att öppna nytt till våren. Dock kändes det enbart och totalt HELRÄTT att backa. Vi är såna både Emilio och jag. Det löser sig! VI löser det!

Så.. det fina i det hela är att vi ganska omgående hittade just den lokal som vi ville ha. Den lokal jag faktiskt tjatat om ända sedan jag flyttade hit. Vi slängde ut frågan till vår mäklare och får direkt beskedet om att den är ledig!! VA??? Åhhh.. Pirret i magen var tillbaka och Emilio och jag tittade på varandra. NU!! Nu jävlar blir den vår!!!! Jag har alltid förtjusats över det otroligt pittoreska läget.. Å jag tror faktiskt att om du varit lite på Mallorca. Så VET du vilken lokal jag nu pratar om! 😊

Men inget är lätt och enkelt i detta land. Vi har nu passerat ett gäng filter och avtal, vi har haft möten och nya visningar. Vi har prutat och backat och SEN.. när vi sedan var överens så skrev vi vårt nya kontrakt! Woohooo., Men nu då på den lokal och restaurang som vi VILL ha.. haha..

Darsena Can Barbara är namnet på småbåtshamnen där restaurangen ligger.

Här är bilden tagen ifrån vägen. (Bild lånad ifrån Tripadvisor)

Den ligger alltså precis där Pacha nattklubb låg innan. Åker du på vägen längs med vattnet och stora hamnen och ska in mot Palma så passerar du den efter köpcentret Porto Pi. Du vet.. den där söta lilla småbåtshamnen innan Maritimo? Med alla små söta husen och dom härliga terasserna som tycks hänga längs bergväggen.. Vid Café Garito.. Jaa.. exakt!! Precis DÄR!!! 😍

HÄR ska alltså nya La Perla, vår 3-e bebis och stolthet ligga!

Jaaa.. vi är sååå glada! ❤️

Lokalen som nu står tom med förra restaurangens namn.

Terassen kommer att stå här..

Och här..

Jag kan se er kära vänner och gäster, sitta här och njuta av både sol, utsikt, gott vin och en ljuvlig pasta. Haha..

Kommande bilderna under här är lånade ifrån Tripadvisor och förra restaurangens sida.

Ja ja ja.. förstår ni nu varför vi bara var tvungna att hoppa av den andra lokalen. Det är ju HÄR den nya ska ligga. Ellerhur!? 😊 Detta blir den absolut största med ca 150-160 sittplatser. Vi kommer att ha en ny rolig (Italian Fusion) meny men några av La Perlas favoriter kommer ändå att finnas kvar. Stilen på maten kommer dock att vara densamma. Vi maler den nya menyn i våra huvuden så vi håller på att bli tokiga.. haha. Men faktum är att detta är det absolut roligaste vi vet! Vi hoppas så att vi får dela detta roliga med er.

(Bild lånad ifrån FOURSCUARE)

Nu ska vi köra klart säsongen här för i år. I december sätter vi sedan igång med en fet renoveringen och i slutet av mars/ början av april 2019 öppnar vi.

LA PERLA – BAY.

Ni FÅR inte missa detta!!

Var rädda om er! Lyckliga kramar ifrån mig! 😘😘

Exit mobile version