Site icon ÅSA INGROSSO

Formentera by Boat..

Hej och god middag darlings!

Jag hoppas ni mår gott! Här händer det en massa grejer. Emilio, mitt käraste hjärta hade födelsedag igår så det blev en heldag där han fick bestämma precis vad han ville göra. Faktum är att det blev väldigt lite firande. I vanliga fall har vi allt väldigt uppstyrt med inbokad både frukost, lunch och middag. Och TÅRTA som han älskar. Men min kära ville inte det utan det blev en väldigt soft dag med lunch med min Anton på en takterass på ett hotell och sen en dag FULL utav möten, intryck och nya beslut vi var tvungna att ta. Kvällen avslutades sen med goda vänner på WELLIES i Portals. En mysig och lugn med samtidigt händelserik födelsedag. Men just det här med nya beslut är en sjukt stor grej för oss. Vi har just gjort en HELOMVÄNDNING och dragit hårt i handbromsen och totalt ändrat oss i en grej som kommer påverka oss mycket. Ett stort beslut! Men när magen säger nej och kroppen skriker så måste man lyssna och det har vi gjort nu. Mycket mer om detta längre fram. 😊 Men det är såååå kul och bra!!

Men.. för att återgå till vår resa till IBIZA och alla dom fina bilder jag har kvar ifrån vårt ”båteri” där till Formentera. Så vill jag bara säga WOW! Vi har varit på Formentera förr och det är bara såååå sjukt vackert! Se bara här!!

Sebbe & Kinda med familj hyrde båt och vi hade lyckan att få följa med. Lite strul med båten först men det löste sig urbra när vi i sista stund fick byta båt.

Vi lämnar IBIZA mot Formentera och galet vackert turkost vatten.

My love ❤️

Jag och Vito.. redo för en heldag till havs.

Emilio bättrar på sin bränna. (Inte för att det behövs direkt)

Bara 20 min med båt ifrån IBIZA ligger Formentera som är en liten ö. Här trängs båtarna ute på vattnet och endast ett fåtal restauranger finns. Detta påminner oerhört mycket om Västindien med vita stränder och detta kristallklara turkosa vatten. Sååå vackert. Vi stannade och badade lite (dom andra badade såklart.. inte jag.. haha..) innan det var dags för lunch. Restaurangen hämtade upp oss vid båten och med gummibåt tog dom oss till restaurangen.

Långa stränder och fullproppat med folk.

Vi valde restaurangen Juan & Andrea som är en riktig anrik och välkänd restaurang som funnits i en massa år här. Igen beställde Sebbe in en mängd mat och det blir lite favoriter i repris.

Calamares såklart!

Tonfisk tartar!

Pimientos de Padrón (urgoda friterade små paprikor)

Musslor är en självklarhet.

Paella, färsk fisk och ugnsbakad potatis.

En mycket bra restaurang med både grym mat och service.

Finaste Kinda.

Kinda, mamma Iman, Melina och Miranda ❤️

En lång mysig lunch och sen tillbaka till båten.

Kindas oerhört fina föräldrar Iman & Muhammed.

Fina kära Kinda. Världens vackraste tjej. Inifrån och ut. ❤️

Mys på båten med Miranda..

Och finaste stora syster Melina.. ❤️

Vi hade en sån fantastisk dag full med skratt, bubbel, god mat och kärlek.

En stilla stund i solnedgången.

För någon dag sen skickade Benjamin sin nya låt till Emilio. Det är en väldigt ”deep” och fin ballad. ”Alone in my bed” Vi har ”dött” för den där låten allihop (det kommer ni oxå att göra när ni får höra den) men för Emilio var det extra känslosamt. Hans barn är honom så otroligt viktiga och ibland griper både sorg, skuldkänslor, stolthet och kärlek fullständigt tag i honom. Så han stod såhär i fören, med Benjamins fantastiska röst och låt på hög volym i högtalarna, dansandes ensam, länge med låten på repeat.

Vi hade fantastiska dagar på IBIZA med familjen. Emilios familj är mig så otroligt kär. Den har blivit så viktig för mig då min egen nästan enbart består av Emilio och mina älskade barn. Tack Sebbe och Kinda för oerhört generösa och kärleksfulla dagar.

Formentera.. We will be back!

Vi kom just tillbaks ifrån doktorn och testsvaren på min mammografi jag gjort. 2 små cystor hittade dom som ska vara ofarliga men som dom ändå vill kolla upp. Det känns ju lite sådär men jag skulle inte vara orolig sa dr. Ok då låter jag bli att bli det då! Not! Usch! Innan man vet 100% att allt är ok känns det ju lite olustigt! Ellerhur! Så återbesök nästa vecka.

Nu ska vi äta en väldigt sen frukost på El Perrito som är ett svenskägt café i Santa Catalina. Urbra! Jättegott och bara grymt. Har du vägarna förbi och är sugen på en laxbagel.. gå då hit! ❤️

Puss å kram finingar! 😘😘

38.70720051.4309656
Exit mobile version