France by ferry ⛴

Klockan 04 ringde klockan och jag kan ärligt säga att jag var mer död än levande då. Jag gick och la mig kl 02 och frågan är om dom där två små timmarna bara gör en ännu mer trött och mosig? Men det gör faktiskt inget för vi är nu på väg till ”mitt” älskade FRANCE.

Emilio minst lika trött som jag!

Platsen vi ska till betyder något alldeles extra för mig och jag har tjatat på Emilio sedan vi träffades att jag vill visa honom detta. I vanliga fall har jag flugit hit, landat i NICE och så fort vi kommit ut på vägarna så rinner mina tårar. Helt oförklarligt. Men dom är så fulla av längt och kärlek till detta land. Jag tror ärligt att jag levt här innan och min dröm har alltid varit att leva och bo här. Att andas Frankrike.

Corsica Ferries

Men nu flyger vi inte utan åker färja. Å det här är så kul för INGEN vi pratat med vet ens om att den här ”båten” går raka vägen ifrån Alcudia (tar oss en timme att korsa hela Mallorca till Alcudia) till Toulon på franska rivieran. Det gjorde inte vi heller innan våra duktiga tjejer på Flygresebyrån tipsade oss. Jag tror Corsica Ferries behöver se över sin reklamansvarige 😄

Färjefrukost

Sleeping Beauty

Det tar ca 8 timmar över och kostar TOR med hytt (Som är helt ok fast totalt utan tillstymmelse till varesig lyx eller flärd..haha) ca 2000kr för oss båda med bil å hela faderitten. Grymt bra pris Ellerhur?

Lunchen gav väl inga direkta rysningar men var ändå helt ok!

En liten lur i solen efter lunchen.

Snart framme!

När vi kommit fram ska vi börja med först stoppet som är i Saint Tropez. Där stannar vi i två nätter innan vi åker vidare..

Nu har jag äntligen nät igen och jag kan få upp alla bilder.. Kl är kvart över 4 och om 45 min är vi framme. Det har varit en mycket skön och enkel resa över. Såååå bra! TOPP!!

”Vivre sans aimer n’est pas proprement vivre”

All världens alla kramar till er alla!

😘

Publicerat av

Mamma till restaurangerna La Perla, inredare och designer på soliga Mallorca.

En reaktion till “France by ferry ⛴

Lämna ett svar